Geef je huid power met Q10

NIVEA Q10

Geef je huid power met Q10

Als je jong bent, denk je vast niet aan huidveroudering. Toch begint dit proces al rond je 25e. Door gezond te eten en een goede nachtrust behoud je zo lang mogelijk een jeugdige huid. Ook kunnen positieve erfelijke factoren je daarbij helpen. Bovendien is er nog een krachtig hulpmiddel: Q10 crème!

Onze tip: NIVEA Q10plus Anti-Rimpel Dagcrème verhoogt het natuurlijk Q10 gehalte van de huid en vermindert rimpels zichtbaar in 2 weken.

De ouder wordende huid bevat namelijk steeds minder Q10. Hierdoor vermindert de bescherming van de huidcellen. Ook vertraagt het de vernieuwing van de cellen doordat de energie in de huidcellen afneemt. Hierdoor worden al vanaf je 30e de eerste rimpels zichtbaar. Met de NIVEA Q10 POWER Anti-rimpel dagcrème verminderen deze binnen twee weken.

Ontdek zelf de kracht van Q10

Je vraagt je misschien af waar Q10 zo goed voor is; voor een hele boel! Q10 regelt de stofwisseling en het metabolisme van alle lichaamscellen. Ook levert het energie aan de huidcellen. Kortom: dit co-enzym geeft je huid power!

Verder is Q10 een antioxidant die ons beschermt tegen vrije radicalen. Dit zijn gevaarlijke stoffen die gezonde cellen aanvallen.. Het neutraliseert ook agressieve zuurstofverbindingen die ons bindweefsel aanvallen. Zo wordt onze huid minder snel slap.

NIVEA heeft een nieuwe gezichtsverzorgingslijn met een extra krachtige formule: NIVEA Q10 POWER. Deze lijn bevat behalve Q10 ook een hoge dosis creatine, waardoor de huid extra energie krijgt. Verder is deze crème met Q10 vocht inbrengend. Deze complete formule zorgt voor een stevigere huid en vermindert fijne lijntjes en rimpels.

Q10 POWER gezichtscrème kopen

Wil je snel profiteren van de goede eigenschappen van Q10 POWER gezichtscrème? Kijk dan in het aanbod van de onlineshop van het Kruidvat. Hier bestel je in een paar klikken veilig je nieuwe Q10 POWER dagcrème. Bovendien rekenen wij bij een bestelling boven de €50,- geen bezorgingskosten. Handig om te weten! In onze onlineshop zijn namelijk nog veel meer fijne producten voor een huid met power.

Bekijk uit de categorie Mooi & Verzorgd ook:

Reageer