Ga voor zachte, verzorgde handen!

Palmolive-header-3

Mooi en verzorgde handen met deze 5 tips:

Tip 1: Was je handen niet te vaak

Je handen was je natuurlijk meerdere malen per dag om ze schoon en hygiënisch te houden. Maar wist je dat te vaak je handen wassen ook slecht is voor je huid? Water droogt je huid namelijk uit. Zorg er daarom voor dat je je handen niet te vaak wast. In de winter is dit nog belangrijker dan in de zomer, omdat de lucht dan droger is en je handen nog sneller uitdrogen.

Tip 2: Ga voor lauw

Je handen staan bloot aan alle elementen, waardoor ze snel kunnen uitdrogen. Gebruik lauw water tijdens het wassen van de handen om dit te verminderen. Te warm water droogt je huid uit, terwijl koud water onprettig is en de bloedvaten in je handen vernauwt. Voor mooie, zachte handen gebruik je dus lauw water.

Tip 3: Gebruik een verzorgende handzeep

Gebruik een zachte blok- of vloeibare zeep die je handen zowel verzorgt als reinigt. Hiermee voorkom je dat je handen uitdrogen en ruw worden. De perfec te handzeep voor schone en verzorgde handen is Palmolive Handsoap + Lotion. Deze fijne handzeep bevat een unieke, crème-achtige formule met lotion die je handen ultiem hydrateert. Daarnaast zorgen de drie heerlijke geuren voor een fijne ervaring!

CPC181170-KEY-VISUALS-PALMOLIVE-6

Tip 4: Pas op met handgels

Handgels reinigen je handen snel en gemakkelijk, maar door de toevoeging van alcohol zijn ze niet ideaal voor je handen. De alcohol in deze gels droogt namelijk je handen sterk uit. Gebruik om ze te reinigen daarom liever een handzeep.

Tip 5: Smeer een SPF op je handen

Samen met je gezicht worden je handen, het hele jaar door, blootgesteld aan de elementen. Met name uv-straling kan schadelijke en sterk verouderende effecten hebben op je handen. Zorg ervoor dat je naast je gezicht en de rest van je lichaam er ook voor zorgt dat je je handen insmeert met zonnebrand.

Ben je benieuwd naar het hele Palmolive assortiment? Ga dan snel naar de webshop!

Bekijk uit de categorie Mooi & Verzorgd ook:

Reageer