Ga de strijd tegen huidverslapping bij een rijpere huid aan!

Nivea

Huidverslapping tegengaan van de rijpere huid

Naarmate we ouder worden, veroudert onze huid. Ben je de zestig gepasseerd, dan zal je merken dat je huid niet meer zo strak en stralend is als vroeger. Een oudere huid hoeft er echter niet dof of futloos uit te zien. Om haar glans te behouden heeft je huid nu wel wat meer verzorging nodig. Anti-aging producten kunnen je helpen om langdurig je stralende zelf te blijven.

Onze tip: NIVEA Vital Soja SPF30 Anti-Age Beschermende Dagcrème is verrijkt met sojaproteïnen en zorgt voor langdurige rimpelvermindering!

De huid en het verouderingsproces van de mens

Hormonen hebben een groot aandeel in het verouderingsproces van mensen. Bij vrouwen daalt met het klimmen der jaren de hoeveelheid oestrogeen in het lichaam. Tijdens de menopauze wordt dat proces nog eens extra versneld. Samen met de hoeveelheid oestrogeen daalt ook de hoeveelheid collageen, elastine en Hyaluronzuur. Deze stoffen zijn verantwoordelijk voor de souplesse, de stevigheid en de hydratatie van de huid. Het gevolg: huidveroudering wordt duidelijker zichtbaar.

Wanneer heb je een rijpere huid?

Een oudere huid ontstaat niet van de ene op de andere dag. Huidveroudering is een geleidelijk proces dat zich uit in verschillende vormen. Meestal ontstaan de eerste lijntjes op het voorhoofd en rond de ogen. Daarna kun je ook last krijgen van huidverslapping rond de kaaklijn (de zogenaamde hamsterwangen) en kan de plooi van de lippen naar de neus zich verdiepen. Het effect van jarenlange zonneschade wordt zichtbaar in de vorm van pigmentvlekken en diepere rimpels. Wil je deze vormen van veroudering tegengaan, dan is een specifieke aanpak essentieel.

Nivea

Huidveroudering vertragen met natuurlijke oestrogeen

Veroudering tegengaan is mogelijk door het verlies van oestrogeen aan te vullen. Natuurlijke soja kan je daarbij helpen. Soja bevat namelijk hormonen die qua eigenschappen vergelijkbaar zijn met oestrogeen. NIVEA heeft daarom anti-aging producten op basis van soja ontwikkeld. De kracht van deze natuurlijke oestrogeencrème is dat ze de werking van oestrogeen nabootst in het lichaam. Natuurlijke oestrogeencrème is volkomen veilig in gebruik en helpt om de huidveroudering te vertragen. De productlijn bestaat onder meer uit de NIVEA Vital Soja Anti-Age Nachtcrème en de NIVEA Vital Soja Anti-Age Dagcrème. De speciale formule van deze anti-aging producten bevordert de huidregeneratie, helpt de huid om optimaal gehydrateerd te blijven en huidverslapping tegen te gaan. Bij regelmatig gebruik zullen diepe rimpels en smalle lijntjes verminderen. Natuurlijke oestrogeencrème met soja werkt als een plantaardige filler en zorgt voor langdurige versteviging.

Anti veroudering: voorkomen is beter dan genezen

Hebben we het over anti veroudering, dan blijft preventie het belangrijkste sleutelwoord. Schade die niet kan ontstaan, hoef je immers ook niet aan te pakken. Gun je oudere huid daarom de beste bescherming. Met een beschermende crème als NIVEA Vital Soja SPF30 Anti-Age Beschermende Dagcrème blijf je zonneschade altijd een stap voor.

Bekijk uit de categorie Mooi & Verzorgd ook:

Reageer