Een stijlvolle Halloween? Ink Me van Rimmel!

headerbeeld

De perfecte halloweenlook met stickers en tattoos

Heb jij 31 oktober ook een spannende Halloweenparty in je agenda staan? Dan kan de voorpret beginnen! Welke scary outfit trek je aan en welke make-up past daar het beste bij? Met dit laatste gaan we je helpen, want met Ink Me van Rimmel ga jij voor een stijlvolle, maar ook spannende look!

Perfect voor Halloween!

De producten van Rimmel Ink Me zijn perfect voor Halloween. Gecombineerd met een donkere oogmake-uplook en donkere lippen creëer jij hiermee een spannende, maar toch ook stijlvolle look. Maak kennis met deze lijn:

  • Met de Ink Me Stickers creëer je een echte halloweenlook! In deze set vind je stickers met doodskoppen, ritssluitingen, vleermuizen, spinnenwebben en prikkeldraad. Scary!
  • De Ink Me Tattoo Liners zijn stempels. Hiermee plaats je heel makkelijk sterren, schedeltjes en bliksemschichten op je gezicht of lichaam. De stempels zijn makkelijk te verwijderen en dermatologisch getest.
  • Met de Lip Art Lipgloss maak je je look helemaal compleet! De lipgloss met glitters is perfect als top coat over je donkere lipstick. Zo creëer je een holografisch effect. Maar je kan de lipgloss ook alleen dragen voor een metallic look.
sfeerbeeld

In 5 stappen ready to party!

sfeerbeeld2

Leuk zijn ze hè, die Ink Me producten? Kan jij ook niet wachten om met ze aan de slag te gaan? Dan hebben wij hier een handig stappenplan voor je. Zo ben jij in no-time ready tot party!
1. Begin met de basis en breng je foundation aan. Voor een scary look gebruik je een foundation die één of twee tinten lichter is dan je normale huidskleur.
2. Breng een donkere oogschaduw aan op je oogleden.
3. Neem een goede volumemascara en breng meerdere lagen op je wimpers aan. Hoe donkerder, hoe beter!

4. Breng een donkere lipstick aan en laat deze drogen. Breng hierna de Lip Art Lipgloss aan voor een holografisch effect.
5. Als laatste breng je de stickers en tattoos aan op je gezicht, je handen en je armen. Hoe spannender, hoe beter! Je kan de tattoos bijvoorbeeld gebruiken rondom je ogen of lippen. De stickers zijn perfect voor je armen en handen.
Happy Halloween!

sfeerbeeld1

Bekijk uit de categorie Mooi & Verzorgd ook:

Reageer