In 4 stappen een stevigere huid onder de douche

Header2-q10

Hoezo insmeren en in laten trekken?

Naarmate je ouder wordt, wordt je huid slapper en minder strak. Dat is een feit. Maar hier zit je natuurlijk niet op te wachten. Gelukkig kun je in vier simpele stappen je huid verstevigen. Het is echt niet moeilijk!

Onze tip: Nivea Q10 Onder de Douche Bodylotion hydrateert en verstevigt je huid, stimuleert je huideigen energie en geeft een licht verkoelend effect!

Een stevige huid in vier stappen

Al meer dan 15 jaar lang vertrouwen vrouwen op de kracht van Nivea Q10. Met de Nivea Q10 bodylotion verstevig je je huid en hydrateer je haar. En weet je wat het mooie is? Je kunt deze bodylotion gewoon onder de douche gebruiken.

Het zijn slechts vier simpele stappen:

Stap 1: Was jezelf met douchegel en spoel goed af.
Stap 2: Breng de verstevigende bodylotion aan op je huid.
Stap 3: Laat het een paar seconden inwerken en spoel het af.
Stap 4: Droog je af.

Je hoeft je na het douchen dus niet in te smeren met bodylotion en die in laten trekken. Je verzorgt je huid gewoon in één keer tijdens het douchen. Je huid is gehydrateerd en steviger. Hoe dat kan? Dat komt door het co-enzym Q10.

Rond-sfeerbeeld-nivea-q10

Hoe werkt Q10?

Het co-enzym Q10 is een huideigen bestanddeel. Het draagt bij aan de energietoevoer in de cellen. Als je ouder wordt, vermindert het Q10-niveau van je huid. Je huid verslapt. De verstevigende bodylotion van Nivea met het huideigen Q10 dringt diep door in je huid en stimuleert de huideigen energie. Dit ondersteunt de celfuncties en verbetert de elasticiteit van je huid.

Ben je benieuwd naar alle producten van Nivea? Ga dan naar de webshop!

Bekijk uit de categorie Mooi & Verzorgd ook:

Reageer