Een frisse blik in slechts 2 minuten!

header blog

Nieuw! Kruidvat Skin Science Instant Effect Eye Serum

Werken, koken, de was doen en dan ’s avonds ook nog even sporten. Zit jouw agenda ook overvol? Hallo vermoeide blik! Donkere kringen en wallen onder je ogen verraden je drukke leven. Gelukkig is er nu een nieuw serum die dit probleem voor je aanpakt. En dat in slechts 2 minuten!

Weg met ijsblokjes en theezakjes

IJsblokjes, warme theezakjes, verkoelende pads en schijfjes komkommers, mensen proberen de gekste dingen om van hun wallen af te komen. En als dat niet helpt, overwegen ze een cosmetische ingreep. Tijd voor verandering!
Kruidvat komt nu met een nieuw serum, speciaal voor de huid rondom je ogen. Het Kruidvat Skin Science Instant Effect Eye Serum vermindert wallen en donkere kringen onmiddellijk. Het serum vervaagt daarnaast fijne rimpels in de gevoelige zone rond de ogen. Het serum geeft binnen 2 minuten zichtbaar resultaat en werkt tot wel 8 uur lang.
Zo heb je in no-time weer die jeugdige oogopslag waar je van gaat stralen. En dat doet je zelfvertrouwen ook goed. Zo kan jij je drukke leventje weer aan.

van 0.00 6.29

Wat is het geheim?

Hoe kan het dat dit serum zo goed werkt? Het geheim is het innovatieve XAL-DS5-complex van 5-peptiden. Dit complex vermindert de zwelling onder je ogen, gaat verkleuring van de huid tegen en helpt de tere huid rondom je ogen strakker en steviger te maken.
Een onafhankelijke test heeft het resultaat bewezen. Het serum:
• Bevordert een gladde, egale huid tot 20%
• Verheldert donkere kringen tot 12%
• Vervaagt rimpels tot 21%
• Werkt in slechts 2 minuten!
Ben je nieuwsgierig geworden? Probeer het dan nu zelf voor slechts 5.29. Ongelofelijk toch voor die prijs!

Bekijk uit de categorie Mooi & Verzorgd ook:

Reageer