Een donkere huid? Dit is de beste lipstick voor jou!

Een-donkere-huid-dit-is-de-beste-lipstick-voor-jou-header

Zo vind je de lippenstift die bij jouw huid past

Heb je een donkere huid en geen idee welke kleur lippenstift het beste bij jouw huid past? Wij gaan je helpen! Samen vinden we de kleur lippenstift die het beste past, ook als je fan bent van een wat meer opvallende look.

Een must-have lipstick is de Maybelline Color Sensational Loaded Bolds 882 Fiery Fuchsia Lippenstift. Deze lippenstift geeft je lippen een gedurfde kleur, waardoor je er supervrouwelijk uit ziet!

van 0.00 12.49

De beste lipstick voor een donkere huid

Ben je op zoek naar een kleur lippenstift die goed bij je huid past? Dan is het als eerste belangrijk om de ondertoon van je huid te bepalen. Heb je een koele ondertoon? Dan passen rode, blauwe en paarse kleuren perfect bij je huid. Koraalkleur, roze en magenta passen beter bij een warme ondertoon. Heeft je huid een meer neutrale ondertoon? Dan heb je geluk. Zowel warme als koele tinten passen bij je huid.

We hebben alvast een aantal mooie kleuren voor je uitgezocht:

Een-donkere-huid-dit-is-de-beste-lipstick-voor-jou-rond-sfeerbeeld

Durf!

Probeer eerst de meest gewaagde kleur op je lippen uit. Met een beetje lef zie je al snel dat deze kleur je gewoon geweldig staat. Kies hierna een kleur die je stiekem fantastisch vindt, maar nooit durfde te dragen. Kijk of de kleur bij jouw huid en de rest van je look past. Is het antwoord volmondig ja? Dan voel je je nu vast zelfverzekerder dan ooit.

Tip: bekijk altijd in daglicht hoe make-up je staat. Kunstmatig licht vertekent vaak heel erg.

Meer kleur?

Wil jij dat je kleur nog meer opvalt? Check dan of je lipstick hoog gepigmenteerd is. Waarschijnlijk is dan één laag genoeg voor een opvallende kleur. Als je lippenstift minder pigment heeft, heb je soms meerdere lagen nodig. Het voordeel hierbij is dat je dan wel kan kiezen voor een subtiele kleur op je lippen. Zo ben jij altijd in control.

Ben jij benieuwd naar ons hele assortiment lipsticks? Ga dan snel naar de webshop!

Bekijk uit de categorie Mooi & Verzorgd ook:

Reageer