Dove Shower Scrub – Wat vinden we ervan?

Droge huid?

Herken je dat, je huid voelt na het douchen droog aan en ziet er dof uit. Het is belangrijk je huid daarom goed te verzorgen. Het beste doe je dit met een scrub. Hiermee verwijder je dode huidcellen en dat resulteert weer in een zijdezachte huid. Ook voorkomt regelmatig scrubben ingegroeide haartjes na het scheren.

Pure ingrediënten

De dames uit het testpanel bespreken deze nieuwe scrub van Dove. De Dove Shower Scrub met macadamianoten en rijstmelk. Deze scrub bevat overigens geen plastic ofzo, maar alleen pure ingrediënten. Met de Dove Shower Scrub herstel je de voedingsstoffen van je huid en daarnaast hydrateert de scrub de huid ook nog eens. De dames vonden vooral de textuur van de scrub erg prettig.

Variaties

Je hebt meerdere varianten van deze nieuwe Dove Shower Scrub. Zo heb je naast de variant met macadamianoten en rijstmelk, een scrub met kiwi en aloë vera en een scrub met granaatappel. Alle scrubs hebben een romige dekking en een rijke structuur. Ben je benieuwd? Kijk dan mee naar de ervaringen van ons testpanel!

Bekijk uit de categorie Mooi & Verzorgd ook:

Reageer