Dove Shower Mousse – Wat vinden we ervan?

Getest: Dove Shower Mousse met Rose Oil

We willen allemaal een huid die lange tijd zacht blijft. Deze drie vrouwen uit ons testpanel testen daarom de Dove Shower Mousse. De mousses zijn in drie varianten verkrijgbaar:

Alle drie bevatten ze essentiële oliën en hebben ze een frisse geur. En het mooie, je kunt de mousse ook gebruiken om mee te scheren.

Een 2-in-1 shower mousse

Houd jij ook geen plek meer over in de douche door alle soorten douche- en scheerschuim? De Dove Shower Mousse is in dat geval ideaal, omdat het 2 in 1 is en heel makkelijk in gebruik. Heb jij regelmatig last van een droge huid na het scheren? En voelt de huid vaak strak aan? Deze mousse zorgt ervoor dat de huid na gebruik zacht en sterk voelt.

Testpanel

In het testpanel bespreken de vrouwen hoe ze de mousses hebben ervaren. Hoe voelde hun huid aan na het scheren? En wat vonden ze van de geur? De dames laten zien hoe rijkelijk de mousse schuimt en vertellen over hun gevoel bij het product. De mousses zijn sulfaten- en parabenen vrij, een groot voordeel volgens een van de dames. Er zitten dus geen stoffen in die slecht zijn voor het lichaam. Kijk snel mee naar de ervaringen van ons testpanel en haal ook alles uit jouw douchemoment.

Bekijk uit de categorie Mooi & Verzorgd ook:

Reageer