Dit vinden bloggers van Skin Science Daily Defense

Daily defence Kruidvat

Bescherm je huid tegen lucht- en lichtvervuiling

Heb jij de huidverzorgingsproducten van Kruidvat Skin Science Daily Defense al geprobeerd? Deze nieuwe lijn beschermt je huid tegen schadelijke invloeden van het milieu, uv-stralen, infraroodlicht en het blauwe licht van je smartphone. Meer weten over deze lijn? Lees dan Nieuw bij Kruidvat: Skin Science Daily Defense.

Bloggers hebben de nieuwe producten uit deze lijn getest. Wat vinden zij?

Malou Skin defence Kruidvat

Marlou van Follow Fashion

Blogster Marlou pakt liever de fiets dan de auto. Ze houdt van de zon en het buitenleven maar werkt voor Follow Fashion ook veel achter haar computer. Haar huid heeft het hierdoor zwaar te verduren. Ze is helemaal fan van Kruidvat Skin Science Daily Defense. Zo vertelt ze over de face mist:

“Dit is zo’n product die je eigenlijk standaard in je tas wilt hebben, of in je bureaulade op je werk. Het is een spray met een fijne nevel die je als beschermlaag over je dagcrème of make up kunt gebruiken.”

Check hoe Marlou haar huid door weer en wind mooi houdt.

Vriendinnenonline

Ook Vriendinnenonline is positief over de nieuwe Skin Science Daily Defense-producten. Dit zegt zij over de dagcrème:

“Dagcrème werkt als een soort schild op de huid die straling en schadelijke deeltjes uit het milieu buiten zal sluiten. Ook bevat het SPF 20, waardoor je al beschermd bent tegen UV straling door de zon. De crème ruikt lekker, smeert makkelijk uit en plakt niet!”

Lees Vriendinnenonline voor haar ervaring met de rest van de lijn.

Vriendinnenonline Daily defence Kruidvat
Daily defence

Serena van Beautylab

Serena zit zo’n tien uur per dag achter de laptop en staart twee uur per dag naar het scherm van haar telefoon. Om de schade aan haar huid te beperken, heeft ze Skin Science Daily Defense uitgeprobeerd. Dit vindt ze van het masker:

“Na gebruik voelt mijn huid SUPER schoon, zacht en glad aan en ziet het er ook meteen een stukje helderder en stralender uit. Heerlijk spul!”

Check de blog van Beautylab voor meer.

Nieuwsgierig geworden? Probeer de producten van Kruidvat Skin Science Daily Defense dan nu zelf!

Bekijk uit de categorie Mooi & Verzorgd ook:

Reageer