Dit is de grootste afknapper op een eerste date

Header-cb12-eerste-date

Zo voorkom je een slechte adem

De grootste afknapper op een eerste date? Een slechte adem! Stel je maar eens voor: je komt binnen, groet elkaar, de ander doet zijn of haar mond open om zich voor te stellen en er komt je een onfrisse geur tegemoet. Degene moet daarna wel heel leuk zijn, wil je een tweede date overwegen. Voorkom daarom een slechte adem als je op date gaat. Hier lees je hoe!

Onze tip: CB12 Regular Mondwater voorkomt de vorming van stinkende zwavelgassen in je mond tot wel 12 uur lang!

Spanning en stress

Je kent elkaar misschien al als collega’s, uit dezelfde vriendengroep of via een online datingsite. Maar die eerste echte date blijft toch altijd spannend. Je maakt je druk om hoe je eruitziet en of je wel een goede eerste indruk gaat maken. Niet zo gek, want misschien is dit wel de eerste date met de liefde van je leven.

De grootste fout die je op een eerste date kan maken, is een slechte adem hebben. Het is niet fris als je date de hele avond ruikt dat je knoflook hebt gegeten of dat je vergeten bent je tanden te poetsen. Met onze tips voorkom je deze enorme blunder.

Zo voorkom je een slechte adem

Een slechte adem is een grote afknapper. Voorkom daarom een onfrisse adem met deze tips:

Rond-sfeerbeeld-cb12-eerste-date
  • Poets en flos je tanden voor je op date gaat. Het is gewoon een must bij de ideale voorbereiding van je date.
  • Spoel je mond met CB12 mondwater. Dit mondwater maskeert een onfrisse adem niet alleen, maar neutraliseert deze ook. Zo ruikt je adem tot wel 12 uur lang fris!
  • Neem kauwgom of een mondspray mee in je handtas. Als je dan voelt dat die afscheidskus er echt wel in zit, kun je je voorbereiden met wat extra frisheid.
  • Eet op de dag van je date niet te pittig. Ui, knoflook en andere kruidige gerechten zijn veroorzakers van een slechte adem. Je hoeft je er niet voor te schamen dat je dit eet, maar je hoeft je date hier ook niet direct mee te confronteren.
  • Drink je tijdens je date een glaasje wijn of een biertje? Dit kun je gerust doen. Maar neem daarna ook een glas water. Door de alcohol droogt je mond uit en ruikt je adem vaak muf. Water lost dit probleem op.

Met deze tips wordt jouw eerste date vast een succes. Aan je adem ligt het in ieder geval niet!

Ben je benieuwd naar het hele Mondverzorging assortiment? Ga dan snel naar de webshop!

Bekijk uit de categorie Mooi & Verzorgd ook:

Reageer