Deze items mogen niet in je schooltas ontbreken

headerbeeld-schoolotas

Dit zijn de musthaves voor in je schooltas

Heb je alweer je wiskundeboeken thuis laten liggen? Vergeet jij vaak je lunch mee te nemen? Of prop jij je schooltas juist helemaal vol om maar niets te vergeten? Hier vind je een handige checklist met de items die niet in je schooltas mogen ontbreken. Zo vergeet je nooit meer iets!

Onze tip: Bussy buzzy buzzy! Deze Little Diva portemonnee heeft een handige ritssluiting en polsbandje!

Wat neem je mee naar school?
Deze vraag stel je jezelf waarschijnlijk elke dag weer. Welke spullen heb je die dag nodig en wat moet je meenemen? Dit zijn de belangrijkste items:

  • Je schoolboeken en schriften. Neem alleen de boeken mee voor de vakken die je die dag hebt. Heb je een kluisje? Heel handig, want dan hoef je niet de hele dag met al je zware boeken te sjouwen. Vergeet ook niet om je schriften of collegeblok mee te nemen. Het voordeel van een collegeblok is dat je deze voor al je vakken kan gebruiken. Dat scheelt ruimte!
  • In je agenda zie je precies welke vakken je hebt en schrijf je je huiswerk op. Niet vergeten dus!• Om je huiswerk op te schrijven en aantekeningen te maken heb je natuurlijk wel een pen of potlood nodig. Koop een etui en stop hier de belangrijkste schrijfwaren in. Vergeet ook niet om altijd een passer en geodriehoek bij je te hebben.
  • Heb je gym? Vergeet dan niet om je gymspullen mee te nemen. In de leuke Little Diva canvas tassen is genoeg ruimte.
sfeerbeeld-schooltas
  • Waarschijnlijk heb je een schoolpas en je moet natuurlijk altijd je ID bij je hebben. Neem daarom je portemonnee mee. Ook handig als je in de pauze iets te eten wilt halen. Vergeet daarnaast niet om je sleutelbos mee te nemen. Je wilt niet zonder je fiets-, kluis- en huissleutel zitten.
  • Ook je telefoon mag je natuurlijk niet vergeten. Neem daarnaast een oplader en oortjes mee. Ideaal als je bijvoorbeeld muziek wilt luisteren tijdens een tussenuur.
  • Op school ben je de hele dag druk en zeker als je net gym hebt gehad, is het best lekker om je even op te frissen. Neem daarom altijd wat deo mee en eventueel wat make-up en een haarborstel om je look bij te werken. Bewaar ze bijvoorbeeld in de leuke make-uptasjes van Little Diva. En het is ook altijd handig om wat maandverband en/of tampons in je tas te hebben voor onverwachte momentjes van jezelf of je vriendinnen.

Zo ben jij helemaal klaar voor een nieuwe schooldag!

Bekijk uit de categorie Mooi & Verzorgd ook:

Reageer