De tips van Lieke van Lexmond voor volle lippen

Lieke

In twee stappen de perfecte lippen!

Prachtige, volle, egale lippen: wie wil dat nu niet? Met de tips van Lieke van Lexmond en de producten van Max Factor creëer jij dé perfecte liplook die héél de dag blijft zitten.

Stap 1 – Vorm je lippen met een lipliner

De Max Factor Colour Elixir lipliner is hét geheim voor een perfecte lipdefinitie. Dankzij de zachte, stevige formule van de liner lijken je lippen voller en creëer je in een handomdraai een schitterende vorm. Hoe pak je dit aan? Teken een kruisje (x) in het midden van de bovenste lip, zo vorm je de cupidoboog boven je lip. Daarna omlijn je je lippen en kleur je ze in.

Tip van Lieke: Kies je lipliner één tint lichter dan je lipstick voor een natuurlijk resultaat.

Stap 2 – Extra long-lasting gekleurde lippen

Dankzij de Max Factor Lipfinity hoef je je lippen niet constant bij te werken. Met dit product zorg je in twee stappen voor een prachtige kleur, die lang blijft zitten.

Wist je dat de Lipfinity de bestverkochte lipstick van Nederland is?* Het geheim zit ‘m in de twee slimme stappen.
Stap 1 kleurt je lippen en zorgt voor een langhoudend kleureffect.
Stap 2 is een prachtig glanzende topcoat die je lippen hydrateert.

Tip van Lieke: Gebruik de Colour Elixir Universal lipliner in combinatie met elke kleur lipstick. Deze transparante lipliner maakt de lipstick nog meer longlasting!

*Lipfinity is de beste verkochte lipstick binnen het drogisterij-parfumerie kanaal on de lipsticks van A-merken. Coty Benelux BV’s berekening is gebaseerd op data gerapporteerd door Nielsen gebruikmakend van RMS database, gebaseerd op Moving Annual Total (52 weken) tot week 12 2018 (Copywright © 2018 The Nielsen Company.)

Bekijk uit de categorie Mooi & Verzorgd ook:

Reageer