De soft en natural look van Lieke

Soft en natural look Lieke van Lexmond

Volg de make-uptrend van dit voorjaar met Max Factor

Deze lente nemen twee make-up trends het voortouw. Ga je voor de natural look met roze tinten en een nude lip-kleur? Of ga jij liever voor een statement-look met felle lippen of een opvallende oogschaduw? Kies de look waar jij je bij op je gemak voelt. De grote favoriet van Lieke van Lexmond is en blijft de soft en natural look. Lieke: “Daar voel ik me lekker bij!”

Ga nu zelf voor deze prachtige look. Hoe? Met de producten van Max Factor en dit handige stappenplan.

Stap 1: Gebruik de Max Factor Miracle Glow Duo voor een open en uitgeruste blik. De nieuwe Miracle Glow Duo heeft een duo formule die bestaat uit een zachte concealer en een glowy highlighter. Camoufleer oneffenheden en accentueer je jukbeenderen met de licht-reflecterende concealer en geef je huid een gezonde glow met de highlighter.

Stap 2: Breng de Max Factor Crème Puff Blush in 010 Nude Mauve aan op de appeltjes van je wangen en langs je jukbeenderen. Zo krijg je een zwoele blos op je wangen.

Stap 3: Creëer subtiele en frisse smokey eyes met het Max Factor Masterpiece Nudes 03 Rose Nudes Oogschaduw Palette. Breng eerst de lichte kleuren aan op het bewegend ooglid. Blend vervolgens de donkerdere kleuren in je arcadeboog en richting de buitenkant van je ogen.

Stap 4: Geef je wimpers in een handomdraai een betoverend volume met de Max Factor Dark Magic Mascara. Dankzij de lichtgewicht formule blijven je wimpers de hele dag mooi gelift.

Tip van Lieke: “Het weer in Nederland is onvoorspelbaar. Daarom ga ik in de lente vaak voor de waterproof variant van de Dark Magic mascara.”

Stap 5: Eindig deze zachte look met de mooie nude kleur van de Max Factor Lipfinity 006 Always Delicate Lip Colour. Deze 2-staps lippenstift blijft de hele dag perfect op zijn plek. Ideaal voor de drukke vrouw!

Bekijk uit de categorie Mooi & Verzorgd ook:

Reageer