De look like a doll halloweenlook in 10 stappen

headerbeeld

Verras iedereen met een perfecte doll look

Hou jij niet van die angstaanjagende halloweenkostuums? Ga dan voor deze ongebruikelijke poppenlook. Hiermee val je zeker op tijdens die toffe halloweenparty. Het enige wat je nodig hebt, is make-up en een beetje verbeelding. Aan de slag!

Stap 1 – Maak je haar en huid klaar

We beginnen met je haar. Maak een scheiding in het midden en maak aan beide kanten een staartje. Of je deze hoog of laag maakt, bepaal je zelf. Vlecht de staarten in en zet ze vast met een elastiekje in je eigen haarkleur.
Bereid daarna je gezichtshuid voor.
Reinig haar en breng een hydraterende (dag)crème aan.

stap-1

Stap 2 – Foundation

Breng de foundation gelijkmatig op je gezicht aan. Kies een tint die één of twee tinten lichter is dan je eigen huidskleur. Zo lijk je straks precies op een porseleinen pop.

stap-2

Tip: Breng de foundation aan met de handige Kruidvat Beauty Essentials Make-up

Stap 3 – Oogschaduw

Breng een witte of hele lichte oogschaduw aan op je oogleden. Hierdoor lijken je ogen helder en groter. Kies bijvoorbeeld voor de Essence My Must Haves 13 Snowflake Oogschaduw.

stap-3

Stap 4 – Mascara

Een porseleinen poppetje heeft lange, volle wimpers. Gebruik daarom een mascara die je wimpers voller laten lijken, zoals de Catrice 010 Black Glam Doll Volume Mascara. Breng deze royaal aan voor een intense blik.

 

Tip: Wil je extra opvallen? Ga dan voor kunstwimpers. Hoe meer fake ze lijken, hoe beter! Gebruik bijvoorbeeld de Catrice Instavolume Kunstwimpers.

stap-4

Stap 5 – Wit oogpotlood

Wil je je ogen nog groter laten lijken? Breng dan een lijntje op je waterlijn aan met een wit oogpotlood.

dol oogpotlood

Stap 6 – Onderste wimpertjes

Om je look af te maken breng je één laagje mascara aan op je onderste wimpers.

stap-6

Stap 7 – Wat kleur op je wangen

Een pop heeft schattige wangetjes. Neem daarom een super roze blush en breng deze op je wangen aan. Breng deze met ronddraaiende bewegingen aan en probeer de kleur niet te veel te blenden met je huid. De blusher mag juist opvallen!

stap-7

Stap 8 – Hartvormige lippen

Met een lipliner laat je je lippen stralen. Volg niet de lijnen van je lippen, maar teken de vorm van een hartje en kleur deze in.

stap-8

Stap 9 – Sproetjes

Wat er is nu schattiger dan sproetjes? Met een lichtbruin oogpotlood teken je heel eenvoudig kleine sproetjes op je wangen en neus.

stap-9

Stap 10 – Een strikje erop

Voor de ultieme finishing touch maak je één of meerdere strikjes vast in je haar. Wil je het nog schattiger maken? Spray je haar dan roze of paars. Zet een lieve lach op en je look is perfect!

stap-10

Extra tip: Wil je op een marionet lijken? Teken dan een lijntje vanaf je kin naar je mondhoeken.

Bekijk uit de categorie Mooi & Verzorgd ook:

Reageer