De juiste huidverzorging voor de Urban Skin

NIVEA Urban Skin

De juiste huidverzorging voor de Urban Skin

De stad is een dynamische plek die veel jonge mensen aantrekt. Het is een plek waar je kan samenkomen met je vrienden, je vol kan storten op je studie of een vliegende start kan maken aan je carrière.

Het bruisende leven, de vele terrasjes en het uitgaan hebben helaas ook invloed op je huid.
Door de vervuilde lucht, is de stadse omgeving niet goed voor je huid. Het is daarom belangrijk de huid extra goed te beschermen om zo onbezorgd te kunnen genieten.

Dit kan eenvoudig met de NIVEA Urban Skin huidverzorging; speciaal gemaakt om de huid city proof te maken.

Deze luchtvervuilende stoffen, in het bijzonder de zogenaamde “persistente vrije radicalen”, veroorzaken chronische oxidatieve huidstress. De ongewenste gevolgen hiervan zijn vroegtijdige huidveroudering, irritatie, een vettige huid door verhoogde talgproductie, beschadiging van de huidbarrière en uitdroging.

Geef je huid daarom af en toe wat rust. Zoek bijvoorbeeld de natuur op en geniet van een dagje uitwaaien aan het strand. Ook een gevarieerd en gezond dieet zorgt voor een huidverbetering van de jonge huid.

De beste gezichtscrème voor een jonge huid

NIVEA heeft speciaal voor de jonge huid van onder de 25 jaar een dagcrème ontwikkeld die de huid city proof maakt. Deze bevat antioxidanten voor je huid. Dit zijn stoffen die je eigen afweersysteem versterken en activeren. Antioxidanten helpen je dus om de schadelijke gevolgen van luchtvervuiling tegen te gaan. Bovendien biedt NIVEA Urban Skin de stadse huid 48 uur durende hydratatie. Hierdoor krijg je een stralend gezicht.

De zon is een andere factor die de jonge huid aantast. Voor het tegengaan van vroegtijdige huidveroudering is een bescherming tegen de uv-stralen een must. De gezichtscrème voor een jonge huid bevat daarom SPF 20.

NIVEA Urban Skin gezichtscrème kopen

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je de speciale dagcrème van NIVEA snel in huis hebben? Bestel deze dan eenvoudig via de onlineshop van het Kruidvat. Dankzij onze levertijden kun je dan snel de dagcrème uitproberen. Kijk ook eens bij de andere producten van NIVEA voor de huid van jonge twintigers in de stad. Bestel je voor meer dan € 50? Dan bezorgen wij je aankopen gratis op het gewenste adres!

Bekijk uit de categorie Mooi & Verzorgd ook:

Reageer