De haarstyling routine van Anouk

VOLUME_900x285 header

Maximaal volume in 3 stappen:

STAP 1: PREP

De eerste stap in de nieuwe haarstyling routines van NIVEA Styling is de Prep-fase. De Primer is een verzorgende basis die ervoor zorgt dat alle stappen die je daarna zet meer effect hebben en gaat schade door borstelen, föhnen en stylen tegen. De Volume Primer geeft zichtbaar meer volume aan je haar en biedt hittebescherming tot 220°C. Daarnaast bevat de Primer een droge olie die je haar verzorgt, zonder het te verzwaren. Je brengt de Primer aan op vochtig haar van de wortel tot de puntjes.

STAP 2: FORM

In deze fase ga je aan de slag met het in model brengen van je haar. Met de Volume Root Lifting Spray of de Volume Plumping Mousse geef jij je kapsel een echte volume boost. Je brengt de spray of mousse aan op handdoekdroog haar, nadat je de Primer hebt aangebracht. Föhn je haar vervolgens onderste boven voor nóg meer volume.

VOLUME_450x450-rond-sfeerbeeld

STAP 3: FINISH

Nu je het haar in model hebt gebracht, zorg je er in deze fase met een haarspray voor dat het nog langer zo blijft zitten. Zo kun je de hele dag van je volume look genieten!

Heb je liever een spray zonder alcohol*? Kies dan voor de Volume Forming Spray; deze spray droogt 2x langzamer in dan standaard haarsprays mét alcohol, waardoor je langer de tijd hebt om je haar in het gewenste model te brengen en je haar flexibel aan blijft voelen.

Wil je iets meer stevigheid? Ga dan voor de Volume Hair Spray, deze biedt extra fixatie zonder je haar uit te drogen.

*Ethylalcohol

Bekijk uit de categorie Mooi & Verzorgd ook:

Reageer