De beste gezichtsverzorgingsroutine voor een gevoelige huid

Header_De beste gezichtsverzorgingsroutine voor een gevoelige huid

Met Biodermal Sensitive Balance zorg je goed voor je gevoelige huid

Je gevoelige huid verdient speciale aandacht en verzorging. Hiermee laat je haar tot rust komen en voorkom je rode vlekken, huidirritaties en een trekkerige huid. Je huid raakt weer in balans. De juiste producten en gezichtsverzorgingsroutine zijn hiervoor een must. Gelukkig komt dat met dit stappenplan en de producten van Biodermal Sensitive Balance helemaal goed.

Heb jij een gevoelige huid?

Meer dan de helft van de vrouwen heeft een gevoelige huid. Maar wist jij dat dit niet een huidtype is, maar een huidconditie? Als je huid niet in balans is, kan ze gevoelig worden. En daarbij maakt het niet uit of je een droge, vette of normale huid hebt.

Stap 1: Je gevoelige huid reinigen

Bij het reinigen van je gevoelige huid is het belangrijk dat je voor een milde en effectieve reiniger kiest die je make-up gemakkelijk verwijdert en je huid reinigt. Voor je gevoelige huid is het namelijk niet goed als je flink moet schrobben om je gezicht schoon te maken.

Ga bijvoorbeeld voor de Biodermal Sensitive Balance Micellaire Reinigingsgel. Deze gezichtsreiniger bevat zorgvuldig geselecteerde ingrediënten die de natuurlijke balans van je huid herstellen en je huidbarrière versterken. Je brengt deze micellaire reiniger direct of met een wattenschijfje aan op de huid.

Stap 2: Een oogcrème op de huid rond je ogen smeren

Met een speciale oogcrème hydrateer je de kwetsbare huid rondom je ogen. De crème vermindert wallen en laat je ogen mooier uitkomen.

De milde Biodermal Sensitive Balance Oog Gel-Crème is speciaal ontwikkeld voor de tere en gevoelige huid rondom je ogen. Je brengt de parfumvrije formule met onder andere prebiotica eenvoudig aan door met je vingertoppen de crème rond je ogen in te kloppen. Het is het beste om dit met je ringvinger te doen. Dit is je minst sterke vinger en die is daarom het meest geschikt voor de kwetsbare huid rond je ogen.

Stap 3: Een verzorgende crème aanbrengen

Met een speciale oogcrème hydrateer je de kwetsbare huid rondom je ogen. Een crème kan wallen verminderen en laat je ogen mooier uitkomen.

Heb je een normale tot gecombineerd gevoelige huid? Gebruik dan de Biodermal Sensitive Balance Fluïde. Heb je een droge tot zeer droge gevoelige huid? Ga dan voor de rijkere textuur van de Biodermal Sensitive Balance Crème. Deze crème voedt je huid intens.

Sfeerbeeld - De beste gezichtsverzorgingsroutine voor een gevoelige huid

Bekijk uit de categorie Mooi & Verzorgd ook:

Reageer