De 4 voordelen van een make-upblender

header real techniques

Dit is de perfecte beautytool!

Ben jij een echte beautyfreak? Dan heb je vast al kennisgemaakt met de handige make-upblender. Deze make-uptool mag niet in je collectie ontbreken. Hier lees je waarom en stellen we één van onze favorieten aan je voor.

Wat is een make-upblender?

De make-upblender is een make-upspons in de vorm van een ei. Met deze zachte, flexibele spons breng je je make-up mooi egaal op je gezicht aan. De blending sponge heeft veel voordelen:

  • De spons is flexibel en vormt zich naar de contouren van je gezicht. Dit maakt het aanbrengen van je make-up gemakkelijk.
  • De eivorm is ideaal bij het aanbrengen. Het grote oppervlak aan de onderkant is perfect voor de vlakke en grotere delen van je gezicht. Met de puntige bovenkant breng je je make-up aan op de plekken waar je minder goed bij kan.
  • Met een make-upspons breng je verschillende soorten make-up gemakkelijk aan. De spons is daarnaast ook ideaal om mee te blenden.
  • De make-up gaat vaak een aantal maanden mee.
rond sfeerbeeld real techniques

Onze tip: Met de Real Techniques Miracle Remedy Sponges blijft je make-uplook er altijd stralend uit zien. Een klein formaat, dus handig voor onderweg! 

Optimize your beautyroutine

Ben je overtuigd van de voordelen van een make-upblender? Voeg dan vandaag nog deze beautytool toe aan je beautyroutine. Onze tip? De Real Techniques Miracle Complexion Sponge: een favoriet van veel bloggers wereldwijd. Deze veelzijdige make-upspons is latexvrij en speciaal ontworpen om make-up te blenden voor een gladde finish. Gebruik de blending sponge vochtig voor een dewy glow of droog voor een volledige dekking van je make-up. De spons is ideaal voor het aanbrengen van vloeibare foundation.
Zo gebruik je de Miracle Complexion Sponge:

  • Gebruik de ronde zijde voor het aanbrengen en blenden van je make-up op grote oppervlakten van je gezicht.
  • Met het puntje van de spons werk je vlekjes of onzuiverheden weg.
  • Gebruik de platte zijde voor het contouren rondom je ogen en neus.

Tip: Vervang de spons elke drie maanden voor een goede werking en het beste resultaat.

Bekijk uit de categorie Mooi & Verzorgd ook:

Reageer