Creëer een momentje voor jezelf met Palmolive

Palmolive-header-2

Ontspan met Palmolive

Tegenwoordig in onze drukke levens zijn we meer dan ooit bezig met een natuurlijke en gezonde levensstijl. Bewuste voeding en een actief leven zijn hierin belangrijk, maar ook een gezonde huid en tijd voor ontspanning zijn essentieel. En juist die momentjes voor jezelf, die ogenblikken van pure ontspanning zijn steeds lastiger te vinden. Daarom is het belangrijk om eens in de zoveel tijd even die tijd voor jezelf in te plannen. Een manier om helemaal tot rust te komen is met een eigen home-spa, gewoon in jouw eigen badkamer! Dus, zeg je e-mail en telefoon even vaarwel en geniet van een ogenblik van pure ontspanning voor jezelf! Hierbij de beste tips voor jouw eigen home-spa.

De tips voor jouw eigen home-spa

Tip 1: Geniet van een ontspannend bad. Wist je dat Palmolive Aroma Sensations ook perfect geschikt zijn voor in bad? De heerlijke lavendelgeur van So Relaxed zorgt voor een ontspannend en puur relaxmoment voor jou.
Tip 2: Voeg een fijne scrub toe aan je routine. Palmolive Feel the Massage heeft een heerlijke zachte scrub. De toevoeging van aloë vera zorgt voor een verzorgende werking en zachte huid, terwijl de scrub een extra diepe reiniging geeft.
Tip 3: Geef je huid de extra verzorging van olie. Onze nieuwste Aroma Sensations varianten, Feel Loved en So Luminous, bevatten een heerlijk vleugje olie. Hierdoor zorgen deze fijne showergels voor een nog zachtere en verzorgde huid.
Tip 4: Zorg voor een goede voorbereiding; gebruik ontspannende geuren en kaarsen om je badkamer om te toveren tot een ware welness.
Tip 5: Neem een momentje voor jezelf. Zet je telefoon en e-mail uit en zorg voor een ogenblik van pure ontspanning, zonder afleiding.

CPC181170-KEY-VISUALS-PALMOLIVE-5

Probeer Palmolive nu

De bad- en douche producten van Palmolive Aroma Sensations staan bekend om hun ontspannende en verzorgende werking, wat zorgt voor een heerlijk (relaxed/ontspannen) gevoel en een zachte huid. Daarnaast zijn de (verkwikkende) verschillende geuren een genot voor je zintuigen. Probeer nu alle varianten van de Palmolive Aroma Sensations en geniet van jouw ontspanmoment met Palmolive!

Ben je benieuwd naar het hele Palmolive assortiment? Ga dan snel naar de webshop!

Bekijk uit de categorie Mooi & Verzorgd ook:

Reageer