Chemische ingrediënten op je lichaam? Liever niet!

Sanex zero

Sanex Zero%

Alles moet altijd maar meer, meer en meer zijn. Vandaag de dag is iedereen druk in de weer. Of je nu een snelle douche neemt om de dag te beginnen, moet rennen om de trein te halen of fanatiek gaat sporten na een lange dag werk, je wilt je schoon en fris voelen. Wanneer jij je schoon en fris voelt krijg je dat fijne gevoel van zelfvertrouwen. Jij kan alles en iedereen aan! Dit gevoel wil Sanex jou geven.

Onze tip: Sanex Zero% Protect & Control Compressed Deodorant biedt tot 48 uur bescherming tegen lichaamsgeuren en is vrij van aluminium chloorhydraat, alcohol en parabenen.

van 0.00 3.89

Verzorging van de huid

Niet alleen jij krijgt tegenwoordig steeds meer te verduren, ook jouw huid. Tijdens zo’n drukke dag wordt de huid door veel externe factoren beïnvloed en op de proef gesteld. Een goede verzorging van de huid is dan ook essentieel! Een fijne douchegel om de huid schoon te maken, een zachte bodylotion om de huid te hydrateren en een frisse deodorant om de huid droog te houden en te beschermen tegen geurtjes.

Zonder chemische ingrediënten

Waarom zou je je huid blootstellen aan meer chemicaliën dan nodig? Neem bijvoorbeeld parabenen, een aantal parabenen kunnen hormoonverstorend te zijn en veel mensen zijn er allergisch voor. Veel onderzoek heeft ertoe geleid dat het tegenwoordig mogelijk is om cosmetische producten te maken zonder al deze chemische ingrediënten. Veel mensen hebben het idee dat chemicaliën nodig zijn om fris de dag door te komen, maar dit is niet het geval. Wij van Sanex hebben geluisterd naar de vraag van de klant en hebben deze kunnen beantwoorden met producten die zijn geproduceerd met een minimale hoeveelheid aan ingrediënten. Zo zijn de douchegels met 0% parabenen, 0% kleurstoffen en 0% zeep; de deodoranten met 0% parabenen, 0% alcohol en 0% aluminium chloorhydraat; en de body moisturisers met 0% parabenen, 0% kleurstoffen en 0% parfum.

De Zero% producten geven jou een schone gezonde huid, zonder chemische ingrediënten te gebruiken. De Zero% productlijn is verkozen tot Product of the Year 2018.

Bekijk uit de categorie Mooi & Verzorgd ook:

Reageer