Carnavalsmake-up: cat look

Ga voor een beestachtig goede carnavalslook!

Ben jij nog op zoek naar een originele carnavalslook? Bekijk dan snel deze make-uptutorial. In de video legt Mendy Withaar je uit hoe je een beestachtige goede cat look creëert. Hiermee ben je helemaal klaar voor carnaval!

Wat heb je nodig?

Stap voor stap

Zo maak je deze make-uplook:

Stap 1: Mendy heeft de basis al aangebracht. Ze heeft haar wenkbrauwen bijgetekend en foundation en concealer aangebracht. Daarna begint ze met de cat look.
 
Stap 2: Breng concealer aan als oogschaduwbasis en poeder dit gelijk af. Zo heb je een goede basis voor je oogschaduw en blijft je ooglook de hele dag goed zitten.
 
Stap 3: Voor je oog look:

  • Breng de transitiekleur Earth aan in je arcadeboog. Blend dit goed uit.
  • Om meer diepte te creëren, breng je de kleur Eclipse aan en blend je deze goed uit. Zorg ervoor dat de twee kleuren goed geblend zijn en mooi in elkaar overlopen.
  • Breng dezelfde kleur oogschaduw aan tegen je onderste wimperrand. Hierdoor lijken je ogen groter. Trek deze helemaal door tot aan je arcadeboog zodat het mooi overloopt.
  • Doe hetzelfde voor je bovenste wimperrand.
  • Breng vervolgens een eye foil aan op je bewegende ooglid. Blend alles schuin omhoog uit zodat je er een echte cat look van maakt.
  • Versterk het pigment van je oogschaduw door setting spray op je applicator te sprayen. Breng de kleur Gold vervolgens ook aan op je bewegende ooglid.
  • Teken met een wit oogpotlood een wit lijntje in je waterlijn. Hierdoor lijken je ogen groter. Breng onder het witte lijntje nog een keer de kleur Earth aan.

Stap 4: Breng een highlighter aan in je binnenste ooghoek en onder je wenkbrauwen.
 
Stap 5: Krul je wimpers met een wimperkruller en breng alvast een laagje mascara aan.
 
Stap 6: Werk je gezicht nog even bij met een concealer, bronzer, blush en highlighter.
 
Stap 7: Teken met een zwarte eyeliner leuke details op je gezicht, zoals een zwart neusje en snorharen. Kleur ook je bovenlip zwart. Kleur je onderlip in met de Revolution lipgloss in de kleur Legend. Met dezelfde lipgloss breng je vlekjes aan op je gezicht. Maak schaduwrandjes met de kleur Eclipse uit het oogschaduwpalet. Maak je katachtige look af met nepwimpers en een leuke outfit. 

Heel veel succes!

Bekijk uit de categorie Mooi & Verzorgd ook:

Reageer