Biodermal P-CL-E Olie Lichaam & Gezicht getest -Wat vinden we ervan?

En wat vinden ze ervan?

P-CL-E is al jaren bekend als gezichtsverzorging, maar Biodermal heeft sinds kort ook een olie voor het hele lichaam. Drie vrouwen testen voor de Kruidvat BLOG deze nieuwe olie.

De olie is gemaakt van huideigen ingrediënten en ontwikkeld om de zichtbaarheid van striae en littekens te helpen verminderen. En dat komt goed uit, want tester Lotte is momenteel negentien weken zwanger. Zij gebruikt de olie om striae te voorkomen. Voorkomen is tenslotte beter dan genezen.

Tester Maaike is gevallen van haar fiets en heeft een groot litteken op haar knie. Ondanks dat ze de P-CL-E olie nog maar een week heeft getest, merkt ze nu al verschil. Ze heeft er vertrouwen in dat het nog beter wordt.

Bekijk nu wat de testers vinden Biodermal P-CL-E olie.

van 0.00 29.99

Zachte & soepele huid.

Margriet, onze derde tester, heeft een hele droge huid. Ze gebruikt de olie daarom dagelijks voor haar gezicht en merkt dat haar voorhoofd nu al zacht is en minder trekt na het douchen. Als je last hebt van acné kan je de olie ook gebruiken voor littekens op je gezicht.

Verwenmomentje.

Voor de zwangere Lotte is het insmeren van haar buik echt een verwenmomentje waarbij ze tot rust kan komen. Daarnaast is de olie dermatologisch getest en trekt deze snel in zonder vetvlekken achter te laten. Erg fijn voor je ochtendritueel.

Bekijk uit de categorie Mooi & Verzorgd ook:

Reageer