Beschadigd haar? Kom in actie met deze tips!

Andrelon Beschadigd haar

Zo herstel en bescherm je je kwetsbare lokken

Je haar is je visitekaartje en bepaalt voor een groot deel je look. Maar door bijvoorbeeld de warmte van je föhn of stijltang kunnen je lokken beschadigen, zonde! Met deze 4 tips herstel en bescherm je jouw waardevolle lokken. Zo zijn ze in no-time weer in topconditie!

Tip 1 – Voorzichtig drogen

Wrijf jij je haar met een handdoek droog na het douchen? Niet doen! Dep je lokken liever droog of draai ze in een handdoek. Je lokken drogen het beste aan de lucht.

Tip 2 – Bedtijd? Zet je haar dan vast

Als je met je haar vast slaapt, voorkom je wrijving op je kussen. Je haar beschadigt zo minder snel. Zet je haar vast in een hoge knot of maak een leuke vlecht.

Extra tip: Het kabelelastiek is niet voor niets super populair. Een kabelelastiek lijkt een beetje op een ouderwetse telefoonkabel. Het beschadigt je haar niet en voorkomt een lelijke knik in je haar.

Andrelon Beschadigd haar

Tip 3 - Bescherm je haar

Nee, je hoeft je haar niet onder een hoedje te verstoppen om het te beschermen. Kies wel de juiste verzorgingsproducten en laat deze het werk doen.

Deze producten mogen niet in je dagelijkse routine ontbreken:

  • Een conditioner sluit je haarschubben en beschermt zo je haar.
  • Boost nodig? Een haarmasker voedt je haar intens en helpt je lokken te herstellen.
  • Met een anti-klit spray is je haar makkelijker doorkambaar en beschadigt minder snel.
  • De Heat Protect Spray beschermt je haar tegen de schadelijk hitte van je stylingtools.
  • Sunny day? Bescherm je haar tegen uv-stralen met een beschermende UV-olie.

Tip 4 – De kracht van keratine

Ken je keratine al? Dit is een eiwit dat van nature in je haar voorkomt. Keratine zorgt voor glans en stevigheid. Als je lokken beschadigen, verliezen ze keratine. Maar … no panic. Maak kennis met de Keratine Repair lijn van Andrélon. De producten uit deze lijn voeden, verzorgen, herstellen en beschermen je haar.

Bekijk uit de categorie Mooi & Verzorgd ook:

Reageer