Bekijk de 3 gouden regels om je haar te beschermen tegen de zon

LE7655-sc-Andrelon-Blog-banner-900x285-3-gouden-regels-om-je-haar-te-beschermen-tegen-de-zon

Wanneer de zon volop schijnt, kan je haar wel wat extra bescherming gebruiken. Deze zonnige maanden wil je natuurlijk met stralende lokken doorkomen. Wij zetten 3 tips op een rij voor op en top verzorgd zomerhaar!

Tip 1: De verzorgende Andrélon Super Shine Oil Spray is speciaal ontwikkeld om normaal haar extra te laten glanzen. Spray het product in de punten. Dit geeft bescherming en glans en het is ideaal voor droog en beschadigd haar.

Tip 2:
Zon, zee en water met chloor hebben veel invloed op je haar. Bescherm je haar door het vast te zetten in een ballerina-knot, ideaal wanneer je geen hoed of sjaal bij de hand hebt. De zon zal je haar minder kunnen uitdrogen/verbleken en zo kun je het water in zonder je haren nat te maken. Is je haar toch wat droog of beschadigd? Verzorg je haar dan intensief met een masker of serum. Het Deluxe Repair & Shine Masker geeft beschadigd haar een intensieve verzorgende behandeling, waardoor je weer gezonde en stralende lokken hebt. De Keratine Repair Serum-Oil kun je op ieder moment van de dag gebruiken, op zowel droog als vochtig haar. Dit serum verzorgt je haar zonder het vet te maken, voorkomt pluizend haar, en geeft het ook nog een gezonde glans.

Bekijk de 3 gouden regels om je haar te beschermen tegen de zon


Tip 3:
Om de zon helemaal geen kans te geven draag je natuurlijk een strandhoed. Zo bescherm je je haar tegen de zon, en zie je er meteen super stijlvol uit!

Bekijk uit de categorie Mooi & Verzorgd ook:

Reageer