Beauty hacks met je concealer

Beauty hacks concealer

Haal meer uit je concealer

Gebruik je een concealer? Wist je dan dat die concealer nog véél meer voor je kan doen? Nu gebruik je hem waarschijnlijk, net als iedereen, om donkere kringen weg te werken of onzuiverheden te verdoezelen. Maar deze must have heeft verborgen talenten. Daarom mag de concealer in geen enkele make-uptas ontbreken!

Bekijk ook: Zo verberg je donkere kringen en wallen

Bekijk de verborgen talenten van de concealer:

Tip 1 - Tem die wenkbrauwen!

Is het alweer even geleden dat je je wenkbrauwen hebt geëpileerd? Wanhoop niet, je concealer komt je redden. Als je wat concealer aanbrengt onder je wenkbrauwen, zijn ze al wat meer in model. Je verbergt er die kleine haartjes mee en niemand die ziet dat je één - of twee - epileersessies aan je voorbij hebt laten gaan!

Concealer hacks

Tip 2 - Wat nou rimpels?

Dit is een trucje dat alle make-upartiesten in Hollywood gebruiken. Breng een beetje concealer aan langs de lachrimpeltjes en op de cupidoboog, de bovenrand van je bovenlip. Gebruik bij de lachrimpeltjes een concealer die één tint lichter is dan die van je foundation. Dat maakt de rimpeltjes al meteen een stuk minder zichtbaar. Gebruik de concealer op je cupidoboog na je lippenstift. Zo lijken je lippen voller op een natuurlijke manier.

Concealer hacks

Tip 3: Subtiele finish

Wil je je jukbeenderen en kaaklijn een subtiele en natuurlijke finish geven? Gebruik dan eens een concealer in plaats van je highlighter. In plaats van de glimmende plekjes die highlighters veroorzaken, krijgt je huid juist een heel natuurlijke gloed. Hoe? Gewoon, waar je anders je highlighter gebruikt, breng je nu wat concealer aan. Dus net boven de jukbeenderen, langs je neus en op je T-zone. Maak af met een vleugje blush of bronzer en voilà! Anderen zullen jaloers zijn op jouw fris en fruitige look.

Concealer hacks

Bekijk uit de categorie Mooi & Verzorgd ook:

Reageer