Axe Leer + Koekjes, durf jij het aan?

Axe Leer + Koekjes

De Axe-geur waar zoveel discussie over was

Axe durft wel wat als het gaat om nieuwe geurcombinaties en gewaagde namen. Zo waren er al Axe Anarchy en Anti-Hangover. En nu heeft Axe de nieuwe geur Leer + Koekjes geïntroduceerd.

Volop discussie

Direct na de lancering van deze nieuwe Axe geur was de video van Axe Leer + Koekjes een grote hit op YouTube . En werd er op de radio volop over gediscussieerd of Leer + Koekjes nou een lekkere combinatie zou zijn? Wil je ruiken naar de achterbank van een oude auto waarop de kids koekjes hebben zitten kruimelen, was de vraag.

Gek genoeg een heerlijke combinatie

Iedereen was natuurlijk razend benieuwd naar de geur. Axe gaf zelf toe dat de introductie van de geur wel leek op een bericht van De Speld. Maar ja - zegt Axe zelf – het is een heerlijke combinatie. We stellen de twee hoofdrolspelers in deze lijn graag aan je voor:

Axe Leer + Koekjes Douchegel
Begin je dag op een onverwachte manier. Of begin er je avond mee, die door de onverwachte geurcombinatie ook weleens heel verrassend kan verlopen.

Axe Leer + Koekjes Deodorant & Bodyspray
Maak jezelf onweerstaanbaar en boost je dag met deze deo- en bodyspray. Even schudden en over je hele lichaam sprayen. Zonder aluminiumzouten, maar wel met een flinke portie durf.

Ga jij ze proberen?

Bekijk uit de categorie Mooi & Verzorgd ook:

Reageer