Anti-age beschermende dagcrème

NIVEA Soja Anti Age

Anti-age Vital Soja beschermende dagcrème van NIVEA

Helaas heeft niemand de eeuwige jeugd en dat merk je vaak in het gezicht. Naarmate je ouder wordt, houd je huid minder goed vocht vast. Vervolgens neemt de vorming van lipiden af en verliest het elasticiteit. Door een verminderde cel activiteit wordt het zelf herstellend vermogen van je huid ook minder effectief. Door de afname van collageen- en elastinevezels gaat je huid slapper aanvoelen en overwint vervolgens de zwaartekracht. Je ziet dat je huid meer uitgezakt is. Huidveroudering is niet te voorkomen, maar wel uit te stellen. Een bijzonder effectief middel is deze gezichtscrème met soja van NIVEA.

Waarom gebruikt NIVEA soja in dagcrème?

De wetenschap staat niet stil. De reden dat NIVEA soja proteïne in gezichtscrème doet, is eenvoudig. Soja-eiwitten kunnen goed een verslapte huid tegengaan. Het stimuleert de natuurlijke processen van cel vernieuwing en herstel van beschadigingen. Dankzij dit ingrediënt wordt de huid van binnenuit gevuld, waardoor diepe rimpels op een natuurlijke wijze worden verminderd. Zoek je een crème die je huid er niet alleen jonger uit laat zien maar ook weer vitaal laat voelen? Dan is NIVEA Vital Soja Anti-age dagcrème misschien wel iets voor jou.

Ga huidverslapping tegen

Naast het gebruiken van gezichtsverzorging die geschikt is voor jouw huidtype en leeftijd, zijn er meer dingen die je kunt doen om huidverslapping tegen te gaan. Zo is voldoende slaap essentieel. Zorg daarnaast dat je huid voldoende gehydrateerd is door een vocht inbrengende crème te gebruiken. Wees ook voorzichtig met direct en zelfs indirect zonlicht. Uv-straling heeft een negatief effect op je huid. Dus ook als je niet in de zon komt, is het slim om een crème met een voldoende hoge beschermingsfactor te gebruiken. Hiermee bescherm je de huid tegen Uv-straling, cel beschadiging en ouderdomsvlekken.

Eenvoudig en snel NIVEA Cellular anti-Age Volume Filling kopen

Begin direct met de juiste voeding voor jouw huid. De anti-age dagcrème koopt u snel en makkelijk bij Kruidvat. U hoeft daarvoor niet naar de winkel, maar u bestelt uw dagcrème gewoon via de online shop. Koopt u voor meer dan €50? Dan bezorgen wij gratis!

Bekijk uit de categorie Mooi & Verzorgd ook:

Reageer