Andrélon Douchegel

Andrelon ochtend boost douchegel

Heerlijke doucheverzorging voor een boost van je dag!

De Andrélon douchegels zorgen voor een energieke start van de dag. De douchegels, verrijkt met heerlijke geuren, zorgen voor een tot wel 12 uur durende geursensatie. De zachte douchegels prikkelen je zintuigen en zorgen voor een stralende huid, zodat je de dag opgewekt kan beginnen.

Resultaat: een frisse & stralende huid!

Eenmaal afgespoeld is de verfrissende geur van een douchegel vaak snel weer vervlogen. Andrélon heeft een unieke Encapsulated Fragrance Technology toegepast in de formulering; deze geurcapsules komen pas vrij na wrijving over de huid. Hierdoor houd je veel langer plezier van de verkwikkende aroma’s – tot wel 12 uur!

Andrélon Ochtendboost Douchegels bestaat uit drie verfrissende varianten; Groene Thee & Kokos Water, Pioenroos & Lychee, Blauwe Bes & Patchouli

Douchegel Groene Thee & Kokos Water

Je drinkt deze healthy drinks vast weleens als verkwikkende dorstlesser, maar de unieke geurcombinatie zorgt eveneens voor een energy boost voor je lichaam. En daar heb je urenlang plezier van!

Douchegel Pioenroos & Lychee

Voor alle momenten dat je lichaam een oppepper kan gebruiken is deze variant meer dan welkom. Geniet van de bloemige geur met exotische lychee en je bent de hele dag het zonnetje in huis.

Douchegel Blauwe Bes & Patchouli

De zwoele kruidige geur van patchouli is niet voor niets al jaren een geliefde geurnoot in populaire damesparfums. Gemixt met het verfrissende accent van blauwe bessen geniet je van een bijzondere geurbeleving.

Bekijk uit de categorie Mooi & Verzorgd ook:

Reageer