Kruidvat Blog

Andrélon Classic Lijn

Andrelon classic lijn

De vertrouwde klassiekers

Doe maar normaal. Dan doe je al gek genoeg. Je wilt er gewoon goed uitzien. Lekker in je vel, sportief, levendig. En zo wil je ook dat je haar eruit ziet. Je straalt iedere dag weer. Door de Andrélon Classic Lijn.

In de Classic lijn zijn enkele klassiekers en de varianten voor de basisbehoeften voor jouw haar opgenomen, zoals Iedere Dag, 2-in1, Glans, Levendig Kleur, Perfecte Krul, Veerkracht en Perfecte Puntjes.

Iedere Dag

Toe aan een shampoo en conditioner die je dagelijks kunt gebruiken en ook nog eens jouw haar goed verzorgt? Probeer dan de Andrélon Iedere Dag range! De Iedere Dag shampoo en conditioner bevatten voedingsrijke zonnebloemolie, wat je haar glanzend en gezond houdt zonder het te verzwaren. Ook zijn de shampoo en conditioner geschikt voor iedere haartype.

Gebruiksaanwijzing:

  • Breng eerst de milde en verzorgende shampoo aan.
    Tip: Gebruik je regelmatig stylingsproducten? Was dan je haar twee keer achter elkaar om het extra goed te reinigen.
  • Na het wassen, de conditioner zacht inmasseren in vochtig haar. Even laten inwerken en daarna goed uitspoelen.
Andrelon Classic lijn

Glans

Voor mooi glanzend haar probeer de Andrélon Glans range. Andrélon Glans is speciaal ontwikkeld voor normaal haar. De verzorgende shampoo en conditioner bevatten zomer tarwe en honing. De ingrediënten staan bekend om hun zuiverende en hydraterende werking waardoor het haar weer gaat glanzen. Met Andrélon Glans krijgt je haar een diepe, natuurlijke glans en voelt het heerlijk zacht aan. Breng met de Andrélon Glans varianten de zon weer in je haar!

Perfecte Krul

Ben je op zoek naar een intensieve verzorging voor krullend haar? Probeer dan de Andrélon Perfecte Krul varianten. De shampoo en conditioner zijn verrijkt met arganolie. Dit accentueert de kracht van jouw krullen. Met Andrélon Perfecte Krul worden je krullen weer makkelijk handelbaar en voelen ze zacht, flexibel en veerkrachtig aan. Het resultaat is een perfecte bos krullen.

Gebruik voor een optimaal resultaat ook de andere producten uit de Andrélon Perfecte Krul lijn zoals het haarmasker. Het 1-mnuut haarmasker, verrijkt met arganolie, voedt je krullen intensief. Breng het masker na het wassen aan op vochtig haar. Laat het slechts 1 minuut inwerken en spoel daarna grondig uit. Het masker kan dagelijks worden gebruikt

Tip: Heb je lang haar? Breng dan het masker voornamelijk aan vanaf 5 centimeter van de haaraanzet tot aan de punten.

Andere haarbehoeften? Probeer ook de andere varianten in de Classic lijn zoals Perfecte Puntjes en Hair & Body met verbeterde formulering.

close

Vorige

Cadeau inpakken moeilijke vormen “Hoesje” – Z...
close

Volgende

Cadeau inpakken makkelijke vormen “Tijdschrif...