In 7 stappen ga jij met Halloween als mummie over straat

Rimmel Halloween Look

Laat jij iedereen schrikken met deze look?

Wil jij deze Halloween iedereen eens goed laten schrikken? Transformeer jezelf dan tot een mummie. En nee, hiervoor hoef je jezelf niet volledig in toiletpapier te wikkelen. Met wat rolletjes verband en make-up kom je ook al een heel eind. En zie je er ook nog eens stijlvol eng uit! Volg deze 7 simpele stappen.

Look like a mummy

Hoe zorg je ervoor dat je op een mummie lijkt en er ook nog eens stijlvol uitziet? Dat is heel simpel met de make-up van Rimmel en dit stappenplan.

Stap 1 - De basis

Breng als eerste de Rimmel Fix & Perfect Pro 002 Transparent Primer aan. De primer maakt je huid glad. Breng daarna een foundation en waar nodig een concealer aan. Gebruik één tint lichter dan normaal voor een spookachtig mooi effect.

Halloween Rimmel look

Stap 2 - Countouren

Gebruik het grijze en zwarte poeder uit het Rimmel London Magnif'Eyes 003 Smokey Edition Eyeshadow Palette voor het contouren van je wangen. Veeg de kleur iets uit richting je slapen.

Rimmel Halloween look

Stap 3 - Wenkbrauwen

Breng je wenkbrauwen in model met de verzorgende Rimmel Brow This Way 4 Wenkbrauwgel . Met het Rimmel London 004 Black Professional Eyebrow Pencil werk je lichtere plekken bij.

Halloween Rimmel Look

Stap 4 - Oogschaduw

De volgende stap is het aanbrengen van oogschaduw. Hiervoor gebruik je hetzelfde eyeshadow palette als in stap 2. Breng de paarse oogschaduw aan op het midden van je ogen en daaromheen de lichtgrijze oogschaduw. Blend deze kleuren. Gebruik de donkergrijze kleur voor de onderste wimperlijn.

Rimmel halloween look

Stap 5 - Wimpers

Breng een paar lagen van de Rimmel Wonder'fully Real 003 Extreme Black Mascara aan op je wimpers. Vergeet je onderste wimpers niet.

Halloween Rimmel look

Stap 6 - Contouren & highlighter

Als laatste gebruik je de Rimmel Kate Sculpting & Highlighting Kit voor meer dimensie. Contour je wangen met de bronzen tint. Gebruik de highlighter voor de bovenkant van je wangen, je wenkbrauwbot en je binnenste ooghoek

Rimmel Halloween Look

Stap 7 - Maak de look af

Als laatste wikkel je wat verband om je hoofd, nek en de rest van je lichaam.

Rimmel Halloween Look

Bekijk uit de categorie Mooi & Verzorgd ook:

Reageer