7 fijne beauty hacks met Bio-Oil

7-fijne-beauty-hacks-met-bio-oil-header

Hét ideale product voor al je beautyproblemen

Ken jij de huidverzorgingsolie van Bio-Oil? Dit huidverzorgingsproduct is speciaal ontwikkeld voor huidproblemen zoals littekens, huidstriemen en pigmentvlekken. Maar deze olie is nog voor veel meer te gebruiken. Ontdek daarom snel deze fijne beauty hacks met Bio-Oil.

1 –Bij rimpels en acnelittekens

Bio-Oil helpt tegen rimpeltjes, fijne lijntjes en littekens van hevige acne. Dit komt onder meer door de toegevoegde vitamine A en E. Deze vitamines dragen bij aan het herstellen van je huid. De olie helpt je huid om vocht vast te houden en verbetert de huidelasticiteit.

2 – Als make-upprimer
Zeker als het buiten wat warmer is, blijft je make-up niet altijd even goed zitten. Een primer kan dan helpen. Breng een beetje Bio-Oil op je gezicht aan en zie hoe je foundation daarna goed en gelijkmatig met je gezicht blendt. Je houdt hierdoor de hele dag een mooie glans op je gezicht.

3 – Als make-upremover

Aan het eind van de dag wil je je gezicht natuurlijk goed reinigen. Bio-Oil is hier perfect voor geschikt. Doe wat olie op een wattenschijfje en leg dit even op je oog. Na 30 seconden haal je je oogmake-up er in een soepele beweging af, zelfs als deze waterproof is. Leuk voordeel: Bio-Oil verzorgt ook je wimpers en wenkbrauwen.

4 – Als lipverzorging
Veel lippenbalsems houden vocht niet goed vast. De vitamine A, E en lavendelolie zorgen ervoor dat Bio-Oil dat wel doet. Daarom is de olie ook perfect als verzorging voor je lippen.

5 – Tegen statisch haar
Heb je snel last van statisch haar? Warm dan een beetje Bio-Oil op in je handen en masseer dit in je haarpunten. De olie voedt je haar, voorkomt dat het statisch wordt en beschermt de haarvezels.

7-fijne-beauty-hacks-met-bio-oil-sfeerbeeld

6 – Voor mooie nagels
Wil jij heerlijk soepele nagelriemen en mooie nagels? Smeer ze dan twee keer per week in met Bio-Oil. De olie versterkt je nagels en versoepelt je nagelriemen.

7 – Als moisturizer

Wil je je droge huid hydrateren? Gebruik dan Bio-Oil als moisturizer. De hypoallergene olie is ideaal voor alle huidtypen en daarom ook perfect voor je droge huid.

Tip: Wist je dat Bio-Oil ook een speciale Droge Huid Gel heeft? Dit product is speciaal ontwikkeld voor de (extreem) droge huid. De gel bestaat voor 97% uit actieve ingrediënten en voor maar 3% uit water. Deze 3% is minimaal noodzakelijk om de vochtaantrekkende ingrediënten te activeren. Door het grote percentage actieve ingrediënten heb je slechts een klein beetje nodig om je droge huid te hydrateren.

Bekijk uit de categorie Mooi & Verzorgd ook:

Reageer