5 tips van Roxeanne Hazes om je lekker in je huid te voelen

Header_ 5 tips van Roxeanne Hazes om je lekker in je huid te voelen

Voor jou en je huid!

Zangeres Roxeanne Hazes inspireert velen met haar muziek en haar activisme rondom body positivity. Daarnaast ziet ze er ook nog eens prachtig uit. Hier geeft Roxeanne een aantal tips die helpen je lekker in je huid te voelen.

Tip 1: Wees jezelf

Jij mag er zijn. Je hebt het recht om te zijn wie je wil zijn en je daar goed bij te voelen, ongeacht hoe je er uitziet. Laat je door niemand zeggen dat je er pas toe doet als je een bepaalde kledingmaat hebt, of als je je naar het ‘ideale’ plaatje gedraagt. Ik ben wie ik ben en daar ben ik helemaal oké mee.

Tip 2: Smeer elke dag een crème met SPF

Bescherm je huid tegen de zon. Elke dag. Ook als de zon niet schijnt komt er nog steeds uv A-straling door de wolken en zelfs door ruiten. Wist je dat uv A de grootste veroorzaker van vroegtijdige huidveroudering is? Daarom smeer ik elke dag met Olaz Regenerist Whip SPF30. Dat is een fijne lichte en matte crème die niet vettig aanvoelt.

Tip 3: Zorg goed voor je huid

Je hebt maar één huid, dus zorg daar goed voor. Slaap voldoende, drink veel water en reinig je huid grondig. Na een optreden kom ik vaak laat thuis en heb ik veel make-up op. Alhoewel ik weet dat het heel belangrijk is, heb ik niet per se veel zin om mijn skin care routine te doen. Daarom vind ik de gezichtsreinigingsdoekjes van Olaz Daily Facials zo fijn.

Je houdt het doekje eerst onder water om het te laten schuimen en dan haal je zo alle make-up van je gezicht. Het doekje reinigt, exfolieert en hydrateert, dus je bent zo klaar. Nog een nachtcrème smeren en hop naar bed.

Tip 4: Ontspan

Neem voldoende rust en ontspan wanneer dat nodig is. Iedereen doet dat op zijn eigen manier. Ik vind het bijvoorbeeld fijn om wanneer de zon schijnt met mijn gezin te ontspannen op onze boot. Lekker varen en van de zon genieten. Of door ‘s avonds wat me-time te pakken met een gezichtsmasker en RuPaul’s Drag Race te kijken.

Sfeerbeeld - 5 tips van Roxeanne Hazes om je lekker in je huid te voelen

Tip 5: Omring je met mensen waar je blij van wordt

Eén van de belangrijkste dingen voor mij zijn de mensen om mij heen, mijn gezin, vrienden, bandleden. Dat zijn stuk voor stuk mensen die mij blij maken en waar ik veel steun aan heb. Ik sta graag positief in het leven, dus omring mij met mensen die mij daarin versterken.

Ben jij benieuwd naar ons hele Olaz assortiment? Ga dan snel naar de webshop!

Bekijk uit de categorie Mooi & Verzorgd ook:

Reageer