5 redenen om trots te zijn op je krullen

header krulletjes

Totally in love met je krullende haar!

Ben jij gezegend met een flinke bos met krullen? Dan heb je vast wel eens momenten waarop je wenst dat je steil haar had, als het bijvoorbeeld weer eens ongecontroleerd alle kanten op springt of enorm pluist. Maar eigenlijk moet je juist heel blij zijn met je krullen. Hier geven we je vijf redenen waarom je trots mag zijn op je krullen.

Onze tip: Oil & Curl is speciaal ontwikkeld voor een intensieve voeding van krullend (kroes)haar. Het masker hydrateert je haar en maakt je lokken zacht en soepel. Het masker voedt je haar intensief en maakt het makkelijk doorkambaar. Het voorkomt pluis, maakt je haar veerkrachtig en geeft het een mooie glans.

Wees blij met je krullen

Mensen met steil haar dromen van een prachtige bos met krullen. Voel je daarom gezegend als je deze al hebt. Krullen zijn namelijk fantastisch! Alleen al vanwege deze 5 redenen:

  • Je hebt altijd veel volume in je haar. Het lijkt vaak alsof mensen met krullen dikker en meer haar hebben dan mensen zonder krullend haar. Waar je vriendinnen met steil haar ’s morgens lang bezig zijn om een beetje volume in hun haar te krijgen, kost dit jou totaal geen moeite.
  • Heb je slecht geslapen of voel je je niet zo fit? Geen probleem want je krullen springen nog vrolijk in het rond. Zo zie je er altijd wakker en fris
  • Krullen zijn heel herkenbaar. Heb je een blind date of een andere afspraak met iemand die je niet kent? Vertel dat je te herkennen bent aan je flinke bos met krullen. Zeker weten dat hij of zij je dan zo heeft gevonden. En dat scheelt jou weer zoeken!
  • Haarspeldjes en -schuifjes blijven goed in jouw krullende haar zitten. Opsteken is daarom super easy. In een handomdraai heb jij een prachtig opgestoken hairdo of een fashionable vlecht die de hele dag mooi blijft zitten.
  • Iedereen is jaloers op jouw bos met krullen en de complimentjes vliegen je dan ook om de oren. En dat is een boost voor je zelfvertrouwen!

Na het lezen van deze voordelen ben jij vast weer totally in love met jouw krullen. Vergeet niet om ze ook op hun best te houden door goed voor ze te zorgen.

sfeerbeeld krullen

De beste verzorging voor je krullen

Om je krullende haar op zijn best te houden, is het belangrijk om goed voor je krullen te zorgen. Kies bijvoorbeeld voor Andrélon Oil & Curl. De producten uit deze lijn bevatten buriti-olie, die rijk is aan antioxidanten en omega 9. Beide staan bekend om hun verzorgende en versterkende werking. Het voedt je krullende (kroes)haar intensief en houdt je lokken zacht en soepel. De lijn bestaat uit een shampoo, conditioner en haarmasker.

Bekijk uit de categorie Mooi & Verzorgd ook:

Reageer