In 4 stappen het perfecte lijntje met een gel eyeliner

Eyeliner wing

Hoe breng je een gel eyeliner aan?

Een intense impact? Check. Gemakkelijk aanbrengen? Check. Een krachtige blik? Check. De gel eyeliner mag echt niet ontbreken in je make-uptas. Deze veelzijdige eyeliner heeft zoveel voordelen dat we hier niet de ruimte hebben om ze allemaal op te noemen. Kan je niet wachten om hiermee het perfecte lijntje te zetten? Lees dan dit stappenplan.

Wat maakt een gel eyeliner zo bijzonder?

De gel eyeliner valt vooral op door zijn veelzijdigheid. Voor welke look je ook gaat, de gel eyeliner is je must have beautyproduct. Natuurlijk hebben ook de kohl en vloeibare eyeliner zo hun voordelen en heeft iedereen zijn eigen favoriet. Maar de gel eyeliner moet je echt een keer geprobeerd hebben.

Zo breng je de gel eyeliner het beste aan:

Stap 1: Begin met een schone lei
Voor je de gel eyeliner aanbrengt, is het belangrijk om met een schoon gezicht te beginnen. Reinig je oogleden met een milde oogmake-upremover, zelfs als je geen make-up op hebt. Je verwijdert zo vuil en overmatige olie van je huid.

Tip: Wil je dat je eyeliner lang blijft zitten? Breng dan eerst een primer aan. Neem bijvoorbeeld de waterproof Catrice Eye Foundation 020 Pearly Power Eyeshadow Primer.

eyeliner

Stap 2: Trek het lijntje
De volgende stap is het aanbrengen van het lijntje. Voor een klassieke look begin je vanaf het midden van je wimperlijn en werk je naar de buitenhoek toe. Trek daarna een lijntje vanaf de binnenkant naar het midden.

Tip: Heb je (licht) overhangende oogleden? Til je oogleden dan iets op bij het zetten van het lijntje.

Stap 3: Laagje voor laagje opbouwen
Hou je van een dramatische look? Dan past de gel eyeliner helemaal perfect bij jou. Door meerdere lagen aan te brengen, bepaal je zelf de intensiteit. Ga je liever voor smokey eyes? Neem dan een iets grotere make-upkwast en veeg je eyeliner voorzichtig uit.

Stap 4: Herhaal
Herhaal de bovenstaande stappen bij je andere oog. Check regelmatig of de lijntjes nog symmetrisch zijn.

Simpel toch? Ga nu snel zelf aan de slag met de veelzijdige gel eyeliner!

Bekijk uit de categorie Mooi & Verzorgd ook:

Reageer