3 redenen waarom je niet zonder de nieuwe Nivea Body Mousse kan

headerbeeld-nivea-body-mousse

Even wat tijd voor jezelf

Neem jij in je drukke leven soms even wat tijd voor jezelf? Heerlijk is dat, hè? Even ontstressen en de volle aandacht voor jezelf. Nivea helpt je hierbij met haar nieuwe body mousses. Wil je ze gelijk proberen? Bekijk de Nivea Body Mousses dan in de webshop. En lees hier nog even drie redenen waarom je ze moet hebben.

Waarom kan je niet zonder de Nivea Body Mousse?

Verwen jij je huid ook graag? Onder de douche gaan is heerlijk, maar kost veel tijd. En als je je dan na het douchen insmeert met een hydraterende bodylotion plakt deze op je huid en moet je wachten tot de lotion goed ingetrokken is voor je je kleding aantrekt. En daar is geen ruimte voor in je drukke leventje.

sfeerbeeld-1-nivea-body-mousse

Speciaal daarvoor is er nu de nieuwe Nivea Body Mousse:

  • De mousse laat geen plakkerig gevoel achter en je trekt dus direct je skinny jeans weer aan.
  • Je brengt de rijke mousse gemakkelijk aan en hij verdeelt mooi over je lichaam. Daarmee bespaar je tijd. Ook kan je de mousse op elk moment van de dag aanbrengen voor een frisse touch-up van je huid.
  • De mousse heeft een groot volume en smeert makkelijk uit. Je hebt dan ook niet veel nodig. Zo gaat je nieuwe favoriete product lang mee.
sfeerbeeld-3-nivea-body-mousse

Overtuigd?

De rijk schuimende bodymousse is verrijkt met een verzorgend serum en bevat zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Je huid is tot wel 48 uur lang gehydrateerd. De mousse verwent je zintuigen en is een aangename sensatie voor je huid. Overtuigd? Probeer de mousse dan snel. Je zal niet teleurgesteld worden.

sfeerbeeld-2-nivea-body-mouss

Bekijk uit de categorie Mooi & Verzorgd ook:

Reageer