Kruidvat Blog

What to hair?! Een look voor elke gelegenheid

Ken je dat? Sta je voor je kast vól kleren, en toch heb je niets om aan te trekken. En heb je eindelijk die outfit bij elkaar, moet je aan je haar beginnen. We feel you girl, life isn’t easy. Daarom helpen wij je op weg in What to wear hair?

Of je nu op zoek bent naar de perfecte look voor een korte work-out, een business call op maandagochtend of een date: we’ve got your back! In samenwerking met Zenner laten wij je in onderstaande video’s zien hoe je op een simpele manier de perfecte hairstyle voor de juiste occasion creëert. Kijk je mee?

Zo makkelijk kan het zijn

In What to wear hair? laten we je zien hoe je in een paar simpele stappen een hairstyle creëert die perfect past bij jouw look. Het enige dat je nodig hebt, is een product van Zenner. Van haarschuifjes tot anti-klit borstels: alle Zenner items zijn bij Kruidvat verkrijgbaar.

1: Work-out – Zenner Stay-in-Hair Haarband

Heb je jezelf eindelijk naar de sportschool gekregen, zit je haar tijdens je work-out steeds voor je ogen. Annoying! Gelukkig laat styliste Chinouk zien dat je met de Zenner Stay-in-Hair Haarband heel gemakkelijk toch een leuke, sporty look maakt. Deze haarband bevat namelijk rubber voor extra grip, zodat je je geen zorgen meer hoeft te maken om loslatende plukjes.

2: Business call – Haarschuifjes & Stay-in-Hair Haarklem

Tegenwoordig rollen we steeds van de ene business call in de andere. Voor de ene doe je je haar misschien snel in een paardenstaart, maar voor de ander wil je nét iets meer je best doen. We feel you.

Met de Zenner Haarschuifjes en de Zenner Stay-in-Hair Haarklem maak je de perfecte look voor je business call. De schuifspeldjes houden zelfs het dikste haar op hun plek en de haarklem heeft een rubberen laagje, waardoor hij minder snel uit je haar glijdt. Extra handig voor iedereen met hele gladde lokken! Styliste Judith laat je zien hoe je beide Zenner producten gebruikt voor een simpele, stijlvolle businesslook.

3: Date – Haarschuifjes & DUOO Brush

De zenuwen zijn voor een date vaak al erg, laat staan dat je ook nog eens niet weet wat je met je haar aan moet. Styliste Maxime to the rescue! Zij neemt al je zorgen weg met deze prachtige date-look die ze maakt met de Zenner Haarschuifjes en de Zenner DUOO Brush.

De haarschuifjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, basic of met strass-steentjes én speciaal voor iedereen bij wie ze snel uitglijden zijn er haarschuifjes met extra grip. Zo kun je met elk haar iets moois maken. Daarnaast helpt de Zenner DUOO brush je om klitten makkelijk te verwijderen. Deze haarborstel heeft namelijk twee zijden: eentje voor droog haar en eentje voor nat haar. Door een handig kliksysteem wissel je makkelijk tussen de twee borstels, waardoor je beide borstels goed kunt schoonmaken én ruimte overhoudt om je elastiekjes en speldjes op te bergen. Handig!

close

Previous Article

Vernieuwd! Feel good met Soul Secrets