BLOG Kruidvat

Nieuw bij Kruidvat: Simple gezichtsverzorging

Read time: 3 minutes
Posted on: 01/09/2017
Simple gezichtsverzorging

Ontdek Simple, de zuivere, pure gezichtsverzorging

Ken jij Simple al? Dat is de nieuwe lijn gezichtsverzorging bij Kruidvat die vooral heel puur is. Simple gebruikt namelijk geen overbodige poespas in haar huidverzorgingsproducten. De producten bevatten zuivere, huidvriendelijke formules die met de huid samenwerken. Kunstmatige geur- of kleurstoffen zitten er niet in. Dat maakt de producten heel geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid!

Over Simple gezichtsverzorging

Al meer dan 50 jaar is Simple dé expert op het gebied van een zachte, huidvriendelijke aanpak van de huid. Bij Simple hebben ze de huid door de jaren heen steeds beter leren begrijpen. Je huid heeft het vaak zwaar: zon, kou, stress, luchtvervuiling en airconditioning kunnen haar behoorlijk irriteren. De huid is een levend orgaan dat ons vertelt hoe het met je gaat. Met puistjes, irritaties, droogte en roodheid zegt ze eigenlijk: “Stop, het gaat niet goed!”. Met alle kennis die Simple door de jaren heeft opgebouwd weet Simple precies wat de huid nodig heeft. En ook wat niet! Zo ontwikkelde Simple producten met ingrediënten die samenwerken met de huid. Zonder onnodige toevoegingen zoals kleur- of geurstoffen. Dit maakt de producten geschikt voor alle huidtypen, zelfs de meest gevoelige. Bekijk het assortiment

VerSimple je dagelijkse routine

Vraag je je af hoe de producten van Simple in je dagelijkse routine passen? Nou, dat is heel makkelijk. Simple biedt alles voor een complete gezichtsverzorgingsroutine. Zo heb je met één lijn alles wat je nodig hebt voor een gezonde en stralende huid. Hieronder zie je de stappen van je gezichtsverzorgingsroutine en hoe Simple daarin past.

Stap 1: Verwijder je make-up Draag je geen make-up? Sla deze stap over en ga naar stap 2.

Draag je wel make-up? Volgens Simple is het verwijderen van je make-up een cruciale stap. Make-up kan namelijk je poriën verstoppen. Als je je make-up laat zitten, krijg je sneller last van een droge huid of zelfs puistjes. Als je je make-up eraf haalt kan je huid ademen en herstellen. Je oog-makeup haal je er makkelijk af met Simple Oogmake-up Remover.

Simple gezichtsverzorging reiniging

Stap 2: Reinig je gezicht Of het nu winter of zomer is, je huid heeft het zwaar. In de winter kan kou de huidbarrière aantasten. Daarom raadt Simple aan je huid op een zachte manier te reinigen. In de zomer zweet je meer. En dat is lastig voor je huid. Weet je dat je soms tot wel een liter per dag transpireert? Daarom is het reinigen zo belangrijk! Na een efficiënte reiniging is je huid schoon en ziet ze er gezond uit, dag in dag uit. Voor deze stap heeft Simple diverse producten. Kies gewoon wat jij het fijnst vindt. Bijvoorbeeld de handige Simple Reinigingsdoekjes of Simple Micellair Reinigingsdoekjes. Of ga voor Simple Micellair Water. Heb je liever een face wash, kies dan de Simple Hydraterende Face Wash. Tip: Je denkt er vaak niet aan, maar ook ’s nachts is je huid hard aan het werk. Je huid zorgt namelijk voor de afvoer van afvalstoffen. Je huid ook in de ochtend reinigen is zeker geen overbodige luxe.

Stap 3: Verzorg je huid Is je gezicht schoon? Dan is het tijd om je huid te voeden, hydrateren en helpen te herstellen. Een goed verzorgde huid kan namelijk veel meer aan.

  • Overdag heb je een product nodig dat verzacht, hydrateert en beschermt tegen invloeden van buitenaf. Zoals de Simple Hydraterende Gezichtscrème of de Simple Vochtherstellende Gezichtscrème. Heb je liever een product met zonbescherming, ga dan voor de Simple SPF15 Dagcrème.
  • Kies voor de nacht voor een herstellend, voedend en hydraterend product, zoals de Simple Nachtcrème.

Ga jij het proberen, de pure gezichtsverzorging?

left arrow left arrow
Showing > of results
close

Previous

Self tan, zo doe je dat
close

Next

Verzorgde nagels en handen, zo doe je dat