BLOG Kruidvat

Zo simpel als 1-2-3 – Nivea Styling Looks

4 nieuwe haarstyling ranges

Wie houdt er nou niet van een verassing? Deze dames wel in ieder geval wel! Ze mogen ieder vier nieuwe producten testen uit de ‘Box’. De nieuwe Nivea haarstyling ranges, ieder afgestemd op het realiseren van een bepaalde look.

De dames hebben alle vier verschillende haartypes: krullen, volume, steil en kort haar. Elk haartype is uiteraard anders dus voor iedere gewenste look is er nu een routine die bestaat uit 3 stappen: prep, form en finish. Drie Nivea producten die je goed kunt combineren en samen handig kan vinden op één plek in de schap. De producten zijn perfect op elkaar afgestemd zodat je niet meer hoeft te mixen & matchen met andere merken om het haar optimaal te stijlen.

De dames zijn allemaal enthousiast over hun eigen haarstyling range. Stacey zegt: “Het plakt niet, het is makkelijk te doseren en het pluist niet”. Daarnaast zegt Eva: “Mijn haar voelt super verzorgd aan.” en vult Laura aan: “De producten passen goed bij elkaar en vullen elkaar echt aan!”. Ze geven een gemiddelde van vierenhalf sterren!

Ben jij benieuwd naar ons hele assortiment? Ga dan snel naar de webshop!

close

Previous

Welke make-up gebruik je bij een vette huid?
close

Next

3 simpele scrunchie looks