BLOG Kruidvat

De 4 geheimen achter het succes van Melkmeisje

Leestijd: 1 minuut
Geplaatst op: 19/02/2019
melkmeisje header

Al 140 jaar de bad- en douchecrème van Nederland

Melkmeisje is een oer-Hollands merk. De bad- en douchecrèmes zijn verkrijgbaar in grote flacons en geschikt voor het hele gezin. Maar wat is nu eigenlijk het geheim van dit Nederlandse merk? We hebben het voor je uitgezocht. Onze tip: Bij het openen van de fles Melkmeisje Sinaasappelbloesem Bad- en Douchecrème komt de geur van zoete sinaasappel en frisse bloesem je tegemoet.

1 – Al generaties lang dé bad- en douchecrème van Nederland

Melkmeisje bestaat inmiddels al 140 jaar! Je hebt de producten vast wel eens bij je oma of moeder in de badkamer zien staan. Vele generaties zijn er groot mee geworden en hebben de bad- en douchecrèmes met veel plezier gebruikt. Maar dat betekent niet dat het merk niet met de tijd meegaat. Integendeel zelfs.

2- Jarenlange ervaring

Dankzij haar jarenlange ervaring weet Melkmeisje precies wat jij en je gezin nodig hebben. De zeep wordt op ambachtelijke wijze gemaakt en bevat enkel natuurlijke ingrediënten zoals honing, melkproteïnen, pioenroosextract en zonnebloemextract. De zeep reinigt, verzorgt en verzacht je huid. Toch gaat Melkmeisje ook goed met haar tijd mee. De fris vormgegeven flacons zijn helemaal van deze tijd. Naast flessen van 1 liter zijn er ook handzame flessen van 500 ml.

3 – Vertrouwde Nederlandse kwaliteit

Bij Melkmeisje kun je vertrouwen op de kwaliteit. Al 140 jaar lang geniet je van zachte, zuivere producten. Het merk voelt vertrouwd en wordt gewoon hier in ons eigen land gemaakt. De producten hebben een heerlijke geur, maar zijn ook zeer geschikt voor de gevoelige huid. En dat maakt het product de favoriet van velen!

4 – Nuchtere, Hollandse prijs

Alsof dat allemaal nog niet genoeg is, zijn de bad- en douchecrèmes van Melkmeisje goed betaalbaar. De prijs is nuchter en Hollands en daarom is het merk heel toegankelijk en perfect voor het hele gezin. Probeer het nu zelf en geniet van een #melkmeisjemoment! Ben je benieuwd naar het hele Melkmeisje assortiment? Ga dan snel naar de website!

left arrow left arrow
Showing > of results
close

Previous

Eet je tandvlees gezond!
close

Next

Waarom is goud goed voor gezichtsverzorging?