false

Maybelline

3217843 MNY In1Stap KV.nl landingspagina banner_1 1200x233px.jpg-3225492

Breng jij je make-up het liefst zo snel mogelijk aan, hou je niet van poespas en ben je meer van een natuurlijke look? Dan ben je hier aan het juiste adres. Maybelline laat je zien hoe je door één simpele stap toe te voegen aan je make-uproutine een frissere uitstraling kunt creëren: In 1 stap mooi jezelf.

Klik hieronder op het effect dat jij graag wilt bereiken en ontdek hoe je dat snel en gemakkelijk kunt doen. Ga jij voor de concealer, het wenkbrauwpotlood of het oogpotlood?

Maybelline in 1 stap – Zo doe je dat

Meer make-up producten gebruiken zonder dat het er onnatuurlijk uitziet? Door jouw sterke punten te benadrukken met make-up geef je net die extra touch aan je uiterlijk, zonder dat het een onnatuurlijk effect geeft. En zonder al te veel make-up te gebruiken. Weinig tijd en moeite, maar wel een prachtig resultaat!

Beauty artist Ellen laat drie verschillende en makkelijke looks zien die je apart of samen kunt gebruiken. Ideaal als je net die stap extra wilt maken naar wat meer make-up, maar niet direct van alles wilt toevoegen aan je beautyroutine. Ellen laat zien hoe makkelijk je jouw wenkbrauwen in kunt kleuren met het Master Shape wenkbrauwpotlood, en hoe je een lijntje zet met de Master Shape eyeliner.
Kandidaat Patty verbergt de donkere kringen onder haar ogen in een handomdraai met de Instant Age Rewind concealer. Ze ziet ze er direct een stuk opgewekter4 uit en het zorgt voor een frisse uitstraling. Supermakkelijk om te gebruiken merkt ook Patty, want door het sponsje kun je het direct op de huid aanbrengen en blenden met je vingers. Benieuwd hoe makkelijk de looks te maken zijn? Kijk dan snel mee naar de resultaten!

Kruidvat logo
back to top