BLOG Kruidvat

4 tips om dof haar weer te laten glanzen

Read time: 1 minute
Posted on: 26/04/2020
Andrelon Amandel Shine

Geef de glans terug aan dof haar

Dof haar is helaas een veelvoorkomend probleem. Zonder dat we het door hebben beschadigen we ons haar op dagelijkse basis. Het begint al met ons ochtendritueel. Denk bijvoorbeeld aan met warm water douchen. En wat dacht je van föhnen om je haar vervolgens nog eens te stijlen? Deze acties kunnen ervoor zorgen dat jouw haar de natuurlijke glans verliest.

Onze tip: Deze verzorgende shampoo van Andrélon activeert de natuurlijke glans van je haar en geeft je haar extra verzorging!

Het is daarom goed om in kaart te brengen wat je routine is met betrekking tot het verzorgen van je haar. Hoe vaak was je je haar? Hoe droog je je haar? Welke haarverzorgingsproducten gebruik je? Want met de juiste haarverzorgingsproducten is het mogelijk om je haar gezond en glanzend te houden.

Laat haar stralen

Het zou zonde zijn als dof haar afbreuk doet aan jouw uitstraling. Iedereen verdient een glanzende coupe! Daarom is Andrélon Amandel Shine speciaal ontwikkeld om glans terug te geven. Deze lijn is verrijkt met een mix van amandelolie en honing. Amandelolie bevat rijke voedingsstoffen en heeft de eigenschap glans en verzorging te geven. Honing staat bekend om haar hydraterende werking.

Andrelon Amandel Shine

Onze tips voor glanzend mooi haar

1. Wanneer je een mooie glansboost aan je haar wilt geven, gebruik dan geen normale haarborstel maar een speciale glansborstel.

2. Was je haar met een conditioner. Dit zorg ervoor dat de haarschubben sluiten. Hierdoor wordt het haaroppervlak weer glad en oogt het glanzender.

3. Voor een extra shiny coupe spoel je na het wassen nog even na met koud water. Dit sluit je haarschubben en zorgt voor nog meer glans en minder pluis, perfect dus!

Extra tip: probeer ook eens de Amandel Shine glansspay om jouw haar meer glans te geven. De glansspray beschermt je haar tegen beschadigingen van je borstel of föhn en laatje haar weer glanzen. De glansspray maakt daarnaast je haar makkelijk doorkambaar zonder het te verzwaren.

left arrow left arrow
Showing > of results
close

Previous

How to: een frisse look in 10 minuten
close

Next

3 manieren om zelf je wenkbrauwen bij te houd...