BLOG Kruidvat

Andrélon Speciale Lijn

Leestijd: 3 minuten
Geplaatst op: 06/06/2018
Andrelon Special lijn

Verrijkt met speciale ingrediënten

Sta je open voor nieuwe dingen én volg je graag trends voor jouw haar? Dan hebben we wat voor jou: Andrélon Special Lijn. Met speciale ingrediënten die je haar en jou laten stralen.

In deze lijn zijn alle producten opgenomen die zijn verrijkt met speciale ingrediënten volgens de laatste trends. Variërend van Kokos Boost tot de complete lijn van Oil & Care, maar ook de nieuwste toevoeging Zilver Care.

Kokos Boost

Geef luchtig volume aan fijn haar
Mist jouw haar wat glans en volume? Andrélon Kokos Boost geeft jou precies dat. Deze lijn is speciaal ontwikkeld om een luchtige volume boost en glans te geven aan fijn haar. Kokosolie staat bekend om haar voedende werking en heeft de eigenschap te kunnen doordringen tot in de haarvezel, hierdoor wordt het haar niet verzwaard. Dit terwijl andere oliën juist op je haar blijven liggen en hierdoor verzwarend kunnen werken.

De verzorgende shampoo en conditioner, met kokosolie, zorgen ervoor dat het haar wordt gevoed, zonder het te verzwaren. Resultaat: intense voeding en een luchtige volume boost vol glans

Gebruik voor een optimaal resultaat ook de andere varianten uit de Kokos Boost lijn zoals de Kokos Boost masker en de Kokos verzorgende spray.

Oil & Care

Voor pluizig en droog haar
Last van pluizig en droog haar? Maak je haar weer soepel en zacht met de voedende shampoo uit de Andrélon Special lijn.

Arganolie staat in Marokko al lang bekend om haar voedende en verzachtende eigenschappen. Het is ideaal om droog, pluizig en onhandelbaar haar mee te verzorgen.

Deze lijn is speciaal ontwikkeld voor de verzorging van droog, pluizig en onhandelbaar haar. De shampoo en conditioner, verrijkt met arganolie, geven een heerlijke verzorging en helpen pluis te voorkomen zonder je haar vet te maken. Met de shampoo en conditioner wordt je haar luchtig, zacht en soepel. Het resultaat is prachtig haar dat je helemaal onder controle hebt.

Toe aan extra verzorging voor je pluizig en droog haar? Probeer dan ook de andere varianten in de Oil & Care range zoals het 1-minuut voedende haarmasker, de kroescontrole crème, de anti-klit spray of de kroescontrol serum-oil.

LE8350 sc Andrelon Blogartikel Special Sfeerbeeld 450x450

Zilver Care

Voor een minder gele gloed in je haar
Kan jouw blonde (geverfde) of grijze haar wel een frisse kleur gebruiken? Verminder de gele gloed in je haren met de voedende shampoo en conditioner uit de Andrélon Special lijn.

Bepaalde haartypes zoals blond (geverfd), grijs of wit haar hebben de neiging een gelige gloed te krijgen. Andrélon Ziver Care is verrijkt met parel extract en keratine, vermindert de gele gloed in je haar, voedt het haar en zorgt ervoor dat de natuurlijke glans in je haar wordt geactiveerd. Zo krijg je jouw mooie en natuurlijk frisse kleur terug. Daarnaast wordt je haar verzorgd en ziet het er gezond glanzend uit. De shampoo en conditioner hebben een blauw-paarse kleur die de gele gloed in blond (geverfd), grijs of wit haar neutraliseert.

Voor een optimaal resultaat:

  1. Masseer de shampoo in vochtig haar, laat even 2-5 minuten inwerken en spoel daarna grondig uit.
  2. Masseer na gebruik van de shampoo de conditioner in je haar. Laat het 1 tot 3 minuten inwerken en spoel het daarna goed uit.

Resultaat: gezond glanzend haar, met verminderde gele gloed.

Wil jij dat je haar ook nog dat extra beetje voeding krijgt?

Probeer dan Zilver Care Masker. Het masker zorgt voor intense verzorging van je haar en geeft het haar de voeding dat het nodig heeft. Hoe te gebruiken:

  1. Breng het masker na het wassen aan op vochtig haar.
  2. Laat het slechts 1 minuut inwerken.
  3. Spoel daarna grondig uit. Het masker kan dagelijks worden gebruikt.
close

Previous

Kruidvat Solait is Beste Koop!
close

Next

De geheime krachten van scrub