Vieze geurtjes in huis? Niet met deze handige tips!

kneipp vieze geurtjes huis

Zo kom je snel van die vieze geurtjes af

Ken je dat? Je hebt lekker gekookt, maar de etensluchtjes blijven nog de hele avond in je huis hangen. Je man komt thuis en trekt zijn stinkende sportschoenen uit. Of je hebt net een lange wandeling gemaakt met je hond in de regen. Allemaal oorzaken van vieze geurtjes in je huis. Gelukkig kun je daar met deze tips wat aan doen!

Onze tip: Met de Kneipp Sandalwood Patchouli Geurstokjes geniet je van een heerlijke geur in huis!

De beste tips tegen vieze geurtjes in huis

Een huis waarin geleefd wordt, ruikt niet altijd even fris. Gelukkig zijn er een paar simpele tips waarmee je snel weer geniet van een heerlijke geur in huis. En veel van deze producten heb je gewoon in de kast staan:

  • Vul een bakje met koffiebonen, zet een kaars in het midden en steek deze aan. Door de warmte verspreiden de bonen een heerlijke geur in je huis.
  • Een geurneutralisator haalt vieze geurtjes weg in plaats van deze luchtjes te mengen met een lekkerdere geur. Een bekende neutralisator is azijn. Zet een bakje neer en de geuren verdwijnen.
  • Steek een aantal kruidnagels in de schil van een sinaasappel en zet deze in je huis. Je verspreidt hiermee een heerlijke geur en het ziet er ook nog eens leuk uit!
  • Ruikt je stofzuiger muf? Doe dan wat parfum of etherische olie op de stofzuigerzak. De geur verspreidt zich terwijl je stofzuigt. Dat zijn twee vliegen in één klap!

Extra tip: World of Fragrances van Kneipp

Kneipp ken je vast wel van de heerlijke ruikende douchegels. Maar wist je dat ze nu ook geurstokjes en geurkaarsen in hun assortiment hebben? Zo geniet jij niet alleen onder de douche, maar in je hele huis van deze heerlijke geuren!

De nieuwe Kneipp geuren, met zorgvuldig geselecteerde composities van natuurlijke etherische oliën, ruiken niet alleen heerlijk, maar ze hebben ook een positief effect op je stemming. Dankzij de minimalistische vormgeving passen ze in elk interieur! De World of Fragrances-lijn bestaat uit natuurlijke geurcombinaties verkrijgbaar in geurstokjes en geurkaarsen:

  • De fragrance sticks bevatten natuurlijke etherische oliën en geven hun geur gelijkmatig af in de ruimte. Pas de intensiteit aan door te variëren met het aantal geurstokjes.
  • De scented candles zijn ideaal om tijdelijk een andere ‘mood’ of ‘mindset’ te creëren. De geurkaarsen zitten in een mooi glas met een hersluitbaar bamboe deksel. Heel handig als je even geen geur wilt.
Rond-sfeerbeeld-kneipp-vieze-geurtjes-in-huis

De geurkaarsen en -stokjes zijn verkrijgbaar in vier heerlijk geurwerelden:

  • Sandalwood-Patchouli zorgt voor een harmonieuze omgeving en zet je weer met beide benen op de grond. De geur is zacht, zoet, warm en houtachtig.
  • Just relax and unwind! Vetiver-Mandarin is een zonnige frisse, vrolijke geur. De geur is zacht fruitig, kruidig en activerend.
  • Lavender zorgt voor een rustige sfeer en meer ontspanning. De geur is bloemig-kruidig.
  • Cosy moment geeft je een gevoel van geborgenheid. Een bijzondere combinatie van macadamia, steranijs en sinaasappel met een warm-kruidige, elegante geur.

Welke kies jij?

Bekijk uit de categorie Huishouden ook:

Reageer