Halloween decoratie: 5 leuke tips

Halloween Kruidvat

De leukste Halloween decoratie

Halloween feestjes zijn nu populairder dan ooit en daar hoort natuurlijk bijpassende Halloween decoratie bij. Want wat is er nou leuker dan je vrienden de stuipen op het lijf te jagen in je eigen huis!

Tip 1: Een griezelig welkom

Een Halloween feest begint al bij de voordeur. Enge spinnenwebben, een zelfgemaakte Halloween pompoen en een spooky deurbel naast je deur. Wie durft er nu nog binnen te komen?

Halloween bloederige kaars

Tip 2: Bloederige kaarsen

Dit is een hele leuke DIY! Je hebt het volgende nodig:

  • een witte kaars (stompkaars of dinerkaars)
  • een rode kaars (stompkaars of dinerkaars)
  • een aansteker
  • een ondergrond die vies mag worden

Laat allereerst de witte kaars al even branden. Zo zorg je ervoor dat de kaars er niet ‘te nieuw’ uit ziet. Vervolgens steek je ook de rode kaars aan. Het kaarsvet van de rode kaars gebruik je om bloeddruppels te maken. Wanneer de rode kaars brand, laat je vanaf 1 a 2 cm het kaarsvet op de witte kaars druppelen. Zowel op de bovenkant als op de rand, zodat het kaarsvet naar beneden druppelt. Ga net zolang door totdat jij vindt dat de kaars goed versiert is.

P.S. Kaarsen vind je natuurlijk in onze Kruidvat winkels!

Tip 3: Halloween drinks & bites

Eten en drinken is ook een onderdeel van Halloween decoratie. Een broodje vinger (gemaakt van knakworst), een tomatensoepje met een spinnenweb van room of cupcakes met pompoenmonstertjes. Je kunt het zo gek niet bedenken. Laat je creativiteit de vrije loop!

Tip 4: Halloween outfit en make-up

Jij bent tijdens het feest de wandelende Halloween decoratie. Wij zijn fan van de catlook! Zwarte kleding, een haarband met oortjes en een hele mooi make-up look. Ben je benieuwd naar onze cat look? Bekijk dan snel de video van de Halloween make-up catlook!

Tip 5: Kant-en-klare Halloween decoratie

Het is natuurlijk altijd leuk om zelf decoratie te maken, maar het kost ook veel tijd. Ga daarom voor kant-en-klare decoratie, zoals ballonnen, lampionnen, led-verlichting, spinnenwebben en nepbloed.

Bekijk uit de categorie Huis & Tuin ook:

Reageer