3 redenen waarom je een toiletblok in je toilet moet hangen

header - 3 redenen waarom je een toiletblok in je toilet moet hangen

Waarvoor gebruik je een toiletblok?

Wist je dat maar liefst 80% van Nederlanders zich irriteert aan een onaangename geur in het toilet? Als het toilet niet fris ruikt, heb je al snel het idee dat hij niet schoon is. En je wil niet dat mensen dat idee bij jouw toilet hebben. Een toiletblok ophangen is dé oplossing. Hier lees je waarom.

Wat is een toiletblok?

Een toiletblok is een desinfecterend blok dat je ophangt in je toiletpot. Je bevestigt de toiletblokhouder aan de rand van je toiletpot. In de houder zit een in water oplosbaar blokje of een gel. Een wc-blok werkt desinfecterend en verspreidt een aangename geur na elke spoelbeurt. Een toiletblok bevat daarnaast reinigend schuim en reinigt het toilet daardoor bij elke spoelbeurt. Ook helpen veel toiletblokken tegen urinesteen of kalkaanslag in je toilet.

Waarom moet je een toiletblok gebruiken?

Vraag jij je ook wel eens af wat de voordelen van een toiletblok zijn? Dat is simpel:

  1. Met een toiletblok blijft je toilet beter schoon. Een toiletblok kan je wc niet schoonmaken als deze al vies is, maar zorgt er wel voor dat hij minder vies wordt. En dat scheelt je bij het schoonmaken!
  2. Veel toiletblokken hebben een speciale anti-kalkformule waarmee je kalkaanslag in je toiletpot voorkomt.
  3. Een toiletblok verspreidt een aangename geur bij elke spoelbeurt. Zo heb je nooit meer last van een niet fris ruikend toilet.
6. Sfeerbeeld - Titel Blogartikel

Wat is het beste toiletblok?

Er zijn veel verschillende toiletblokken op de markt. Welke je kiest, hangt van je eigen voorkeur af. Zo zijn er allerlei geuren waar je uit kan kiezen. Ook kan je kiezen voor een navulbaar toiletblok of een toiletblok dat je elke keer in zijn geheel vervangt.
Ben je op zoek naar een milieuvriendelijk toiletblok? Kies dan voor Witte Reus Pro Nature. Dit is een duurzaam toiletblok met een 100% gerecyclede plastic houder* en karton. De formule bevat natuurlijke ingrediënten en is vrij van siliconen. De wc-blokken bevatten een speciale vuilbeschermer. Deze voorkomt de vorming van vuil.

Met dit wc-blok ondersteunt Witte Reus de Plastic Bank. Deze sociale onderneming probeert de hoeveelheid plastic in de oceaan te verminderen en biedt kansen aan mensen in armoede in Haïti. De geuren Grapefruit en Munt-Eucalyptus zijn geïnspireerd op de natuur en zorgen voor een langdurige frisse geur in je toilet. Voor welke ga jij? Bekijk hier het hele assortiment!

*Exclusief additieven

Reageer