3 feiten en fabels over allesreiniger

schoonmaakmiddel, allesreiniger, sanytol

Hoe goed ken jij dit schoonmaakmiddel?

Iedereen kent het en heeft het in huis: allesreiniger. Dit schoonmaakmiddel, zoals de naam eigenlijk al zegt, is geschikt voor alle schoonmaakklusjes in je huis. Maar hoeveel weet jij eigenlijk van dit product? We vertellen je er hier alles over.

Onze tip: Sanytol Hygiënische Allesreiniger Spray zorgt voor een 100% hygiënische reiniging van oppervlakken in je huis. Dankzij de handige spray is de allesreiniger makkelijk in gebruik.

van 0.00 2.99

Wat is allesreiniger?

Allesreiniger is een schoonmaakmiddel. Zoals de naam al doet vermoeden, is het geschikt voor alle schoonmaakklussen in je huis. Met een allesreiniger verwijder je eenvoudig zichtbaar vuil van harde oppervlakken.

Allesreiniger bestaat voor een groot deel uit water. Aan dit water zijn wat geur- en kleurstoffen en wasactieve stoffen toegevoegd. Dit laatste zijn stoffen die vuil losweken en oplossen. Ook zitten er in allesreiniger stoffen die je sop laten schuimen. In allesreiniger zitten verder geen andere schoonmaakmiddelen zoals bleek. Dit maakt de allesreiniger geschikt voor alle schoonmaakklusjes.

29 - Sanytol - 3 feiten en fabels over allesreiniger-Sfeerbeeld

Feiten en fabels over allesreiniger

1 – Als je de allesreiniger even laat inwerken, heb je minder nodig
Feit. Bij erg vuile oppervlakken laat je de allesreiniger even intrekken. Het schoonmaakmiddel kan zo beter zijn werk doen en daarna boen je het vuil gemakkelijk weg. Je hebt dan maar weinig allesreiniger nodig.

2 – Je sopje kan je na het schoonmaken ook in je tuin gooien
Fabel. Het water is dan misschien wel goed voor je planten, maar de rest van de stoffen wat minder. Leeg je emmer daarom liever gewoon in de gootsteen.

3 – Allesreinigers reinigen écht alles
Feit en fabel. Allesreinigers zijn geschikt voor alle oppervlakken in je huis. Maar in allesreiniger zit bijvoorbeeld geen bleek of zuur. En dit laatste is effectief bij het verwijderen van kalk. Daarom kan het soms handig zijn om voor bepaalde schoonmaakklussen een speciale reiniger aan te schaffen.

Allesreiniger in handige sprayvorm

Allesreiniger is handig in gebruik. Je voegt heel gemakkelijk een dopje toe aan een emmer met heet water en je sopje is klaar. Ook zijn er allesreinigers in handige sprayvorm, zoals de Sanytol Hygiënische Allesreiniger Spray. Deze allesreiniger heeft een frisse eucalyptusgeur en maakt alles razendsnel glanzend en hygiënisch schoon.
Ook gebruikers van dit product zijn enthousiast:
“Deze spray is zeer makkelijk in gebruik. Maakt goed schoon en heeft een fijne geur.”
“Zeer effectief product om mee te reinigen. Maakt zelfs de toetsen van je laptop grondig schoon.”
“Doet wat het belooft. Spuit is handig. Maakt goed schoon.”

Probeer deze handige allesreinigerspray nu zelf!

Bekijk uit de categorie Huis & Tuin ook:

Reageer