Kruidvat Blog

Nieuw! Kruidvat Gummies voor je haar en huid

Header_gummies

Schoonheid komt van binnenuit!

We worden ons er steeds bewuster van dat uiterlijke schoonheid begint bij een gezond innerlijk. Gezond en gevarieerd eten en voldoende bewegen zijn onderdeel geworden van ons dagelijks leven. Kruidvat heeft nu iets nieuws om je te helpen bij een gezond innerlijk en mooi uiterlijk: gummies voor je huid en haar! Ze werken van binnenuit en laten je van buiten stralen. Lees er hier alles over.

Ondersteun je huid en haar met onze beauty gummies

Kruidvat gummies zijn te gek voor je haar en huid en oh my, ook nog eens heel betaalbaar! De gummies ondersteunen je huid en haar met hooggedoseerde vitaminen. Je huid wordt zo van binnenuit ondersteund. Je haar behoudt de glans.
En het goede nieuws is: ze hebben een lekkere fruitsmaak zien er geweldig uit, zijn makkelijk te kauwen en kosten slechts 7.99. We stellen ze hier graag aan je voor.

Oh my hair gummies
Deze beauty gummies voor je haar bevatten biotine dat bijdraagt aan een normale haargroei. De biotine en zink in de gummies zijn goed voor de conditie van je haar en het behoud van glanzend haar. De gummies zijn geschikt voor vegetariërs.

Sfeerbeeld -Gummies

Oh my skin gummies
De gummies voor je huid bevatten vitamine A en E. Vitamine A ondersteunt het herstellend vermogen van je huid. Vitamine C draagt bij aan de vorming van lichaamseigen collageen dat je huid verstevigt. Vitamine E helpt gezonde lichaamscellen beschermen.

Oh my tan gummies
Deze gummies bevatten vitamine A, C en biotine die je huid van binnenuit verzorgen. Vitamine E helpt de huidcellen te beschermen tegen oxidatieve schade door uv-straling van de zon. De gummies bevatten daarnaast betacaroteen en zijn geschikt voor vegetariërs.

Wil je ook zorgen voor beauty van binnenuit? Bestel de Kruidvat gummies dan nu in onze webshop of ga naar de winkel!

left arrow left arrow
Showing > of results
close

Previous Article

Beslaat je bril als je een mondkapje draagt? ...
close

Next Article

Voor langere tijd thuiswerken, zo hou je het ...