Kruidvat Blog

Fit met Faya: ontdek alle work-outs en de MKBM collectie

Fit met Faya: ontdek alle work-outs en de MKBM collectie

Heb je geen zin om jezelf naar een sportschool te slepen? Moet je na corona jezelf weer even dat extra zetje geven om in beweging te komen? Faya helpt met haar MKBM-collectie. Een lijn met sportkleding die je helpt om op een comfortabele manier aan je conditie te werken. In deze blog vertellen we je alles over deze MKBM collectie én hebben we samen met Faya verschillende work-outvideo’s gemaakt zodat je meteen aan de slag kan.

Shaping sportkleding

Het is belangrijk om goed voor jezelf en je lichaam te zorgen. Sporten en bewegen zijn daar een onderdeel van. Maar om fijn te kunnen sporten heb je wel de juiste sportkleding nodig.

De MKBM-collectie van Faya is gemaakt voor alle sporters. Van de beginners tot de fanatiekelingen. De kleding is comfortabel en zacht en rekt mee met je bewegingen. Zo voel je je altijd zeker in je sportkleding. De hoge sportbroeken hebben een handig vakje voor je telefoon, zodat je deze altijd bij je kan dragen. Verder zitten de sportbroeken hoog in je taille, waardoor je rug en buik bedekt blijven. Ook wanneer je squats doet. Daarbij shapen de broeken je taille, billen en benen. Zo hoef je je geen zorgen te maken over zichtbare vetrolletjes.

Je kan de sportbroek combineren met de sport-bh. De MKBM sport-bh heeft een racerback en is iets langer aan de onderkant waardoor je hem ook perfect als topje kan dragen. Vind je dat te bloot? Dan kan je er altijd voor kiezen om het fijne MKBM T-shirt of de sweater eroverheen te dragen. Deze tweede is trouwens ook superfijn als je buiten een rondje gaat wandelen of handlopen.

Thuis trainen

Tijdens corona hebben we geleerd dat we heel veel vanuit huis kunnen doen. Sporten dus ook! Om je meteen op weg te helpen hebben we samen met Faya verschillende thuistrainingen opgesteld. Zo kan je na de aanschaf van je nieuwe sportoutfit meteen aan de slag.

In totaal zijn er vijf verschillende work-outvideo’s en een warming-upvideo. Elke video richt zich op een ander gebied. Heb je extra veel zin om je billen te trainen? Dan hebben wij de ideale work-outvideo voor je! Ontdek alle Kruidvat x MKBM work-out video’s en train op je eigen niveau aan je conditie.

Pro tip: Doe voor je work-out altijd een warming-up om je spieren warm te maken en je hartslag te verhogen. Zo voorkom je blessures.

Thuis aan je conditie werken met de MKBM collectie

Heb je er ook zo’n zin in!? Ga dan snel aan de slag met MKBM. Ga naar een van onze winkels of bestel de artikelen online. Klap je laptop open, maak een plekje in de kamer en sporten maar.

left arrow left arrow
Showing > of results
close

Previous

Sex Talk aflevering 4 – glijmiddel
close

Next

Wat wil jij weten over sportvoeding en afslan...