Kruidvat Blog

Exclusief bij Kruidvat: MKBM-collectie van Faya Lourens

Ontdek de nieuwe collectie!

Nu exclusief bij Kruidvat verkrijgbaar: de nieuwe collectie van Faya Lourens. Waarschijnlijk ken je haar van My Killer Body Motivation. In de MKBM-collectie vind je onder meer comfortabele sportkleding en sportattributen.

Benieuwd? Bekijk dan snel de complete collectie in onze webshop.

Dit zegt Faya over de collectie:

Yes! De nieuwe MKBM-collectie voor Kruidvat is weer een feit. Het is onze derde collectie en als je het mij vraagt de beste tot nu toe. Het wordt steeds mooier. In deze collectie hebben we mesh toegevoegd, dit ziet er echt gaaf uit. Het is elke keer weer een feestje om te zien hoe enthousiast jullie allemaal zijn over de MKBM-collectie en hoe het binnen een paar dagen de winkel uitvliegt.

Het leukste voor mij is dat ook de sportattributen populair zijn. Het is natuurlijk fantastisch dat iedereen echt aan het bewegen is! Daarnaast ben ik enorm trots dat wij het voor elkaar hebben gekregen om sportattributen aan jullie aan te bieden terwijl dit landelijk overal uitverkocht is.

Killerbody Lifestyle
Onlangs is mijn nieuwe boek Killerbody Lifestyle uitgekomen. Dit boek is een remake van het allereerste boek: het Killerbody Dieet, maar met heel veel nieuwe informatie over mindset, zelfliefde, trainingen en leuke nieuwe recepten. Het begon met de dieetplannen en trainingen vernieuwen, maar veranderde onderweg in een compleet boek over mindset.

Het allerleukste aan Killerbody Lifestyle is dat er naast drie dieetplannen (vlees en vis, vegetarisch en vegan) heel veel nieuwe trainingen in staan voor thuis. Deze trainingen kan je allemaal doen met de MKBM x Kruidvat sportattributen. Om met het Killerbody Lifestyle traject te beginnen heb je de MKBM elastieken, de bal en het springtouw nodig. Ben je al wat gewend aan de oefeningen, dan kan je het beste ook de kettlebell aanschaffen. Zo komen we deze verschrikkelijke lockdown ook door zonder sportschool!

De ware verandering begint van binnen
Het boek heeft naast work-outs voor thuis ook een heel nieuw onderdeel: mindset. De ware verandering begint namelijk van binnenuit. Door je goed te voelen ga je er goed uit zien. We focussen ons vooral op positiviteit en onderzoeken waar bepaalde patronen vandaan komen. Alle mindsetoefeningen die mij hebben geholpen in mijn leven, heb ik uitgewerkt in het boek.

Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen te inspireren, motiveren en activeren om gelukkig, gezond en fit te zijn. Ik hoop dat ik met de nieuwe MKBM-collectie een lichtpuntje kan zijn in een gekke tijd en dat we met z’n allen ondanks alles kunnen focussen op wat we allemaal nog wel hebben. Als je focust op mooie dingen, dingen die je gelukkig maken en dingen waar je dankbaar voor bent, zal je zien dat er steeds meer moois op je pad komt. Verandering begint bij jezelf!

Liefs, Fay

left arrow left arrow
Showing > of results
close

Previous Article

Checklist voor het inrichten van je huis
close

Next Article

Zelf een coronatest doen: zo doe je dat!